Απόπειρα αρπαγής 14χρονου στην Ηλεία – Προσπάθησαν να τον βάλουν σε βαν

Απόπειρα αρπαγής 14χρονου στην Ηλεία – Προσπάθησαν να τον βάλουν σε βαν

Ο 14χρονος δεν δέχτηκε να μπει, τότε το βαν σταμάτησε και ο ένας από τους δύο άνδρες, κινήθηκε προς το μέρος του. Το αγόρι που κατάλαβε ότι κινδυνεύει, άρχισε να τρέχει.

Ενα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε χτες (25/6) στην Ηλεία όταν ένα 14χρονο αγόρι παρ’ ολίγον να πέσει θύμα απαγωγής.

Σύμφωνα με τα όσα είπε το 14χρονο αγόρι στους αστυνομικούς, χθες το απόγευμα, ενώ περπατούσε προς το φροντιστήριο ξένων γλωσσών του Πύργου, τον φώναξαν δύο άνδρες που ήταν μέσα σε βαν. Του είπαν ότι τους είχε στείλει η μητέρα του και προσπάθησαν να τον βάλουν μέσα στο όχημα.

Όταν ο 14χρονος δεν δέχτηκε να μπει, τότε το βαν σταμάτησε και ο ένας από τους δύο άνδρες, κινήθηκε προς το μέρος του. Το αγόρι που κατάλαβε ότι κινδυνεύει, άρχισε να τρέχει.

Η Αστυνομία τους βρήκε αμέσως

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αστυνομικοί της μικτής περιπολίας Υπηρεσιών της Ήλιδας, εντόπισαν στην Αμαλιάδα, τον έναν από τους δύο αλλοδαπούς με το βαν.

Ο δεύτερος βρέθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου μέσα στο σπίτι του.

Οι δυο αλλοδαποί προσήχθησαν και αναγνωρίστηκαν από τον ανήλικο, τόσο οι ίδιοι, όσο και το βαν, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να κατασχεθεί το όχημα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

Προθεσμία να απολογηθούν οι δράστες

Αφού οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Ηλεία οι δύο άνδρες με καταγωγή από την Βουλγαρία πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην Εισαγγελέα Ηλείας όπου ζήτησαν προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη 30 Ιουνίου στις 9 το πρωί.

Ο 14χρονος φέρεται να έχει αναγνωρίσει τους κατηγορούμενους και το όχημα ένα μαύρο βαν στο οποίο επέβαιναν όταν επιχείρησαν να τον πλησιάσουν.

www.zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα