Ζω γιατί δεν τον άκουσα - Μην πάρεις τα φάρμακά σου, θα σε φτιάξω εγώ

Ζω γιατί δεν τον άκουσα - Μην πάρεις τα φάρμακά σου, θα σε φτιάξω εγώ

Έκανα χημειοθεραπείες και μου έλεγε να μην πάρεις τα φάρμακά σου, θα σε φτιάξω εγώ»

Πελάτες παντού αναζητούσε ο γιατρός «μαϊμού» ο οποίος πήρε τον δρόμο για την φυλακή. Ο 47χρονος εξαπατούσε τα θύματά του, υποσχόμενος θεραπείες με μαντζούνια, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον τρεις άνθρωποι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο 47χρονος οργάνωνε συναντήσεις με ασθενείς σε μαγαζιά και καφετέριες για να παρουσιάσει τις δήθεν θεραπείες του.

Σε μια τέτοια συνάντηση βρέθηκε κι ένας 24χρονος, ο οποίος έπασχε από σπάνια και άκρως επιθετική μορφή καρκίνου. Η συνάντηση όμως δεν πήγε όπως την περίμενε ο ψευτογιατρός.

«Ο μοναδικός που είχε σοβαρό θέμα υγείας, γιατί όσοι ήταν εκεί πέρα είχαν ξεπεράσει θέμα υγείας, ο μόνος που έκανε χημειοθεραπείες και είχε πρόβλημα, ήμουν εγώ. Έδωσε βάση πάνω σε μένα! Όταν άρχισε να μου λέει “να μην πάρεις τα φάρμακά σου, θα σε φιάξω εγώ”, του είπα “αυτά που λες είναι γελοιότητες” και δεν τον ακολούθησε κανένας από εκείνο το τραπέζι. Ήρθε και έγινε περίγελος εκείνη την ημέρα, σε εκείνο το μαγαζί», είπε στον ΑΝΤ1 ο νεαρός.

Ο 30χρονος σήμερα άνδρας κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του και σήμερα με σιγουριά λέει:

«Είμαι καλά. Αν με γλύτωσε κάποιος είναι ο γιατρός που είχα στον Ευαγγελισμό. Δεν με γλύτωσε ο κ. Κόντος. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως ο άνθρωπος είναι κομπογιαννίτης. Εγώ αυτό που είχα ήταν επιθετικό και ιδιαίτερα ανώμαλο. Αν δεν έπαιρνα φαρμακευτική αγωγή θα πέθαινα, είναι τόσο απλό».

Η δράση του ψευτογιατρού φαίνεται να ξεκινά από το 2012.

 

news

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO