Υποσχόταν θεραπεία σπονδυλικής στήλης με συνδετήρες - Νέες αποκαλύψεις για τον ψευτογιατρό

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες για τη δράση του 47χρονου ψευτογιατρού. Μία γυναίκα καταγγέλλει πως ο μαϊμού γιατρός της πρότεινε να της θεραπεύσει τη σπονδυλική στήλη με συνδετήρες. Σύμφωνα με τον ALPHA, ο ψευτογιατρός πρότεινε στη γυναίκα να την εγχειρήσει και να της τοποθετούσε συνδετήρες ανάμεσα στους σπονδύλους της.

Εγώ τον γνώρισα από κάποια γνωστή μου, η οποία μου τον σύστησε για γιατρό και πολύ καλό μάλιστα. Εγώ είχα 3,5 χρόνια στο κρεβάτι. Είχα κάνει δύο χειρουργεία και θα αυτό θα ήταν το τρίτο. Μας συστήθηκε γιατρός. Τον ρώτησα: "Ποιος θα με χειρουργήσει γιατρέ;", "εγώ φυσικά" μου απάντησε», ανέφερε η γυναίκα.

Και συνέχισε: «Όταν τον ρώτησα για λεφτά μου απάντησε: "Θα τα βρούμε. 10.000 ευρώ στοιχίζει το χειρουργείο συν κάτι φάρμακα θα ανέβει το κοντέρ"».

Όταν η γυναίκα ρώτησε πώς ακριβώς γίνεται η επέμβαση και πώς λειτουργεί, υποστηρίζει ότι ο "ευρηματικός" ψευτογιατρός της είπε ότι θα βάλει δεξιά και αριστερά κάτι σιδεράκια, σαν συνδετήρες, για να σηκωθούν οι σπόνδυλοι. Μάλιστα ο μαϊμού γιατρός φέρεται να είπε στη γυναίκα ότι αυτή η επέμβαση είναι πρωτοποριακή μέθοδος στην Ελβετία και θα έρθει στην Ελλάδα έπειτα από 20 χρόνια.

Η συγκεκριμένη γυναίκα ανέφερε πως ο ψευτογιατρός την εξέτασε σε δωμάτιο μοναστηρίου, το οποίο του είχε παραχωρήσει η ηγουμένη, και είχε ουρά 40 άτομα.

 

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα