Μυλοπόταμος: Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή ελικοπτέρου

Μυλοπόταμος: Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή ελικοπτέρου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση μεικτών δυνάμεων στην ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου, στο Ρέθυμνο, με στόχο των εντοπισμό φυτειών κάνναβης.

Στην επιχείρηση, που ξεκίνησε από το πρωί, συνδράμει ελικόπτερο της ΕΛΑΣ, με στόχο να ερευνηθούν και οι πλέον δύσβατες ορεινές περιοχές του Μυλοποτάμου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις του ΤΑΕ που έχουν ενισχυθεί με 25 νέους υπηρετούντες, έχουν αυξήσει τις οργανωμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, με στόχο να ερευνηθούν, σπιθαμή προς σπιθαμή, οι περιοχές που είναι δυνατόν να καλλιεργηθούν με δενδρύλλια κάνναβης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έχουν εντοπισθεί μέχρι αυτή την ώρα, εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης που αφορούν σε ξεχωριστές φυτείες, με τους αστυνομικούς να προβαίνουν στην εκρίζωση τους, καθώς και στην κατάσχεση ειδών που χρησιμοποιούνται στις καλλιέργειες.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, θα υπάρξει αργότερα και με τη λήξη της επιχείρησης, συνολική ενημέρωση για τα αποτελέσματα της.