Ψευτογιατρός: Εξετάζεται και τέταρτη περίπτωση θανάτου ασθενούς

Η περίπτωση ενός ακόμη ασθενούς, που -σύμφωνα με καταγγελία- φέρεται να ακολούθησε τις οδηγίες του “μαϊμού” γιατρού και να κατέληξε λίγο αργότερα, έχει μπει στο “μικροσκόπιο” των Αρχών.

Πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha αναφέρουν πως η Ασφάλεια Αττικής έχει στα χέρια της σχετική καταγγελία που έκανε συγγενικό πρόσωπο του εν λόγω ασθενούς.

Όπως αναφέρεται, πρόκειται για έναν μεσήλικα από την Αθήνα, ο οποίος κατέληξε από ανίατη ασθένεια. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ίδιος και ο συγγενής του είχαν επισκεφτεί τον συγκεκριμένο γιατρό και ο άτυχος άνδρας είχε λάβει τα φάρμακα που του είχε συστήσει. Λίγο μετά φέρεται να κατέληξε. Πρόκειται για την πιο σοβαρή καταγγελία που έχει στη διάθεσή της η Ασφάλεια, σημειώνεται στο ρεπορτάζ.

Την ίδια στιγμή “βροχή” πέφτουν οι καταγγελίες για τη δράση του κατηγορουμένου. Πριν καν δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του, πάνω από 25 άνθρωποι απ’ όλη την Ελλάδα είχαν τηλεφωνήσει για να κάνουν καταγγελίες, με τις Αρχές να εκφράζουν φόβους ότι τα θύματά του ενδέχεται να είναι εκατοντάδες.

Δείτε το ρεπορτάζ του Alpha:

Με προσέγγισε στο ΙΚΑ Κορίνθου, ήξερε τα πάντα για μένα

Απολογία ψευτογιατρού: Δήλωσε εμπειρικός βοτανολόγος, ζήτησε συγγνώμη και αρνήθηκε τις κατηγορίες

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα