Αρπαγή 10χρονης: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί η 33χρονη

Αρπαγή 10χρονης: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί η 33χρονη

Νέα προθεσμία ζήτησε και πήρε από την 1η τακτική ανακρίτρια, η 33χρονη κατηγορούμενη για την αρπαγή της 10χρονης από την Τούμπα.

Αναμένεται να απολογηθεί αύριο για τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, άλλαξε ισχυρισμό λέγοντας πως ήθελε να την φροντίσει, ενώ αρνείται την κατηγορία της ασέλγειας.

Αρχικά, στην αστυνομία ομολόγησε πως είχε σεξουαλικές προτιμήσεις για ανήλικα παιδιά. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το δικηγόρο της, αποδέχτηκε τις κατηγορίες της ασέλγειας και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών. Αρνήθηκε τις κατηγορίες της αρπαγής, του βιασμού και της πορνογραφίας.

Όπως ανάφερε μεταξύ άλλων ο συνήγορος της, Βασίλης Νουλέζας, η ψυχολογική κατάσταση της γυναίκας έχει επιβαρυνθεί. Είπε πως χθες νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική όπου και της χορηγήθηκαν ηρεμιστικά φάρμακα, με συνέπεια να μην είναι σε θέση να απολογηθεί. Επιπλέον, όπως τόνισε «η 33χρονη λειτουργούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών για ότι κατέθεσε προανακριτικά και αποδέχθηκε. Δεν υπάρχει αναδίπλωση, δεν ανασκευάζει, δεν αλλάζει την στάση της, όμως, έχει το δικαίωμα ενώπιον της ανακρίτριας να συμπληρώσει γεγονότα, τώρα που έχει μεγαλύτερη πνευματική διαύγεια και υγεία».

Δείτε αναλυτικά τι είπε μετά τη νέα προθεσμία, ο συνήγορος της Βασίλειος Νουλέζας:

Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις της, που έκανε τηλεφωνικά μέσα από τα κρατητήρια, ισχυρίστηκε ότι δεν προέβη σε καμία ασέλγεια. «Δεν υπήρχε καμία πρόθεση ερωτικής διάθεσης προς το παιδί, παρά μόνο αγάπη και στοργή ήθελα να του δώσω, γνωρίζοντας σε τι οικογενειακό περιβάλλον ζούσε» είπε στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμό ΣΚΑΪ.

Εις βάρος της 33χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση του σε ανήλικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Κούγιας: Αν δεν είχε δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία της θα είχε την τύχη της Μαντλίν

Τσούκαλης για την αρπαγή της 10χρονης: Θα έχουμε εκπλήξεις που δεν φανταζόμαστε

Πηγή:Grtimes.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα