Κούγιας: Αν δεν είχε δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία της θα είχε την τύχη της Μαντλίν

Κούγιας: Αν δεν είχε δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία της θα είχε την τύχη της Μαντλίν

Τη διεύρυνση της ποινικής δίωξης σε απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος της μικρής Μαρκέλλας θα ζητήσει η υπεράσπιση της οικογένειας του παιδιού. Ο δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο MEGA ανέφερε ότι η διεύρυνση της ποινικής δίωξης σε απόπειρα ανθρωποκτονίας θα στηρηχθεί στο γεγονός ότι -όπως έχει ήδη διαπιστωθεί από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί το παιδί- η 33χρονη χορήγησε στη Μαρκέλλα κοκτέιλ ναρκωτικών. Σημειώνεται ότι εις βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Κούγιας: Αν δεν είχε δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία της θα είχε την τύχη της Μαντλίν

"Δεν είναι δυνατόν να μην είναι παρούσα η μητέρα. Δημιουργεί σκιές και δίνει... πατήματα στην άλλη πλευρά", είπε ο κ. Κούγιας μιλώντας στο Open TV. "Μη νομίζει ότι η άλλη πλευρά ότι έχουμε κάνει λοβοτομή. Η θέση μας με την κα Ανάσογλου είναι ότι πρέπει να διερευνηθεί ποιοι άλλοι είναι μαζί της σ' αυτό το πράγμα. Με τάση εμμονής, διατυπώνει ότι ήταν μόνη" ανέφερε και συμπλήρωσε: "Αν δεν είχε δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία της και δεν είχε γίνει ο σάλος αυτός -η οικογένεια οφείλει τα πάντα στην δημοσιότητα που πήρε το θέμα- το κορίτσι θα είχε την τύχη της Μαντλίν. Η ποινική δίωξη πρέπει να επεκταθεί σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, λόγω της χορήγησης των ναρκωτικών κοκτέιλ" τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος.

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη και προστίθενται διαρκώς νέα στοιχεία. Στο μικροσκόπιο βρίσκονται όλες οι παράμετροι της υπόθεσης και όλα τα στοιχεία ή ακόμη και ενδείξεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στα ίχνη κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας. Μεταξύ των ευρημάτων εξετάζονται και κάποια μηνύματα που έχει ανταλλάξει η 33χρονη με άγνωστα άτομα, μέσω διαδικτυακών εφαρμογών. Τα μηνύματα αυτά είχαν σταλεί το κρίσιμο διάστημα κατά το οποίο η γυναίκα κρατούσε φυλακισμένο το παιδί στο διαμέρισμα της και διερευνάται πιθανή σύνδεσή τους με την απαγωγή της Μαρκέλλας.

Αναβάλλεται για την Τετάρτη η απολογία της 33χρονης - Επικαλείται προβλήματα υγείας

Η 33χρονη έλαβε σήμερα νέα διήμερη αναβολή. Ήταν προγραμματισμένο να απολογηθεί σήμερα στην 1η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Όπως έγινε γνωστό, η ίδια, επικαλούμενη προβλήματα υγείας, διακομίστηκε τις τελευταίες ώρες σε εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και μετά την εξέτασή της επέστρεψε στα κρατητήρια.

Μιλώντας στο TheToc ο δικηγόρος της 33χρονης ανέφερε ότι η κατηγορούμενη είναι "στα όρια της ψυχικής και σωματικής κατάρρευσης". Πρόσθεσε ότι θα ζητήσει από την ανακρίτρια Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη η πελάτισσά του και ενδεχομένως να αναβληθεί η σημερινή απολογία της, καθώς δεν είναι σε θέση να καταθέσει.

Σημειώνεται ότι η 33χρονη έχει κάνει πλήθος αλλοπρόσαλλες δηλώσεις, που έχουν προκαλέσει. Αρχικά δήλωσε ότι είχε ερωτική διάθεση για την 10χρονη Μαρκέλλα, και τώρα λέει πως θέλει να επανορθώσει ώστε να σβηστεί η ιστορία από το παιδί.

"Είμαι έτοιμη να επανορθώσω" είπε, μέσα από το κρατητήριο όπου κρατείται στην εκπομπή "Μαζί σου" του ΣΚΑΙ. Υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με κανένα κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας ενώ πρόσθεσε ότι τα όσα έχουν ακουστεί γι αυτό το θέμα παράλογα. Απέδωσε δε τις αρχικές της δηλώσεις στον πανικό και τις συνθήκες σύλληψης.

 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα