Ο Οδυσσέας λίγο έλειψε να ξεψυχήσει. Δείτε την αφαίρεση καρυδιού από τον πνεύμονα του 10μηνου βρέφους

Ο Οδυσσέας λίγο έλειψε να ξεψυχήσει. Δείτε την αφαίρεση καρυδιού από τον πνεύμονα του 10μηνου βρέφους

Την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του κέρδισε ένα 10 μηνών βρέφος, ο Οδυσσέας, ο οποίος λίγο έλειψε να ξεψυχήσει, καθώς κατάπιε ένα κομμάτι καρύδι το οποίο στάθηκε στον πνεύμονά του. Οι γιατροί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών έδωσαν μεγάλη μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή και τελικά κατάφεραν να αφαιρέσουν το αντικείμενο (σ.σ.: καρύδι) καταγράφοντας μάλιστα την επέμβαση με κάμερα.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς και χειροκροτήματα όταν ο επικεφαλής γιατρός κατάφερε να βγάλει με την λαβίδα το καρύδι από τον πνεύμονα του μικρού Οδυσσέα. Μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, το παιδάκι παραμένει διασωληνωμένο.

Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν ο μικρός Οδυσσέας, ηλικίας 10 μηνών, κατάπιε ένα καρύδι, κάποια κομμάτια του οποίου έφραξαν τον πνεύμονά του. Σύμφωνα με την ενημέρωση των γιατρών, ο μικρός Οδυσσέας είναι εκτός κινδύνου, διασωληνωμένος σε σταθερή κατάσταση σε αναπνευστήρα και είναι ζήτημα ημερών να γίνει με ασφάλεια η αποσωλήνωσή του.

Δείτε ακόμα