Αρπαγή Μαρκέλλας: Η κοκκινομάλλα είχε ξυρίσει το κεφάλι της για να μην εντοπιστεί - Το μοιραίο λάθος

Αρπαγή Μαρκέλλας: Η κοκκινομάλλα είχε ξυρίσει το κεφάλι της για να μην εντοπιστεί - Το μοιραίο λάθος

Μαραθώνια είναι η κατάθεση της γυναίκας που προσήχθη το μεσημέρι της Τετάρτης ως η βασική ύποπτη στην υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η κοκκινομάλλα γυναίκα προσπάθησε με κάθε τρόπο να ξεγελάσει τους αστυνομικούς, ώστε να μην την εντοπίσουν γνωρίζοντας, προφανώς, πως υπάρχουν στοιχεία γι' αυτή.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. που επικαλείται το ρεπορτάζ, η γυναίκα είχε σχεδόν ξυρίσει το κεφάλι της προκειμένου να μην εντοπιστεί, πράγμα που δεν συνέβη. Το μεσημέρι της Τετάρτης οι αρχές την εντόπισαν στην Παραλία της Κατερίνης, όπου, μάλιστα, είχε πάει και είχε νοικιάσει ένα μικρό δωμάτιο προ τριών ημερών.

 Σύμφωνα με τον Alpha, η γυναίκα που συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκη νοίκιασε για τρεις ημέρες ένα μικρό δωμάτιο στην Παραλία Κατερίνης, όπου και εντοπίστηκε.

Στο αστυνομικό μέγαρο της πόλης έφτασαν μέλη της οικογένειας της για να αναγνωρίσουν την γυναίκα.

Οπως μετέδωσε ο ANT1, η περίπου 40 ετών γυναίκα μένει στην γειτονιά που διαμένει η 10χρονη, ενώ η μητέρα και ο πατριός της Μαρκέλλας διατηρούσαν στενές φιλικές σχέσεις μαζί της κατά το παρελθόν.

Ένα λάθος που έκανε η ίδια και οδήγησε στον εντοπισμό της είναι ότι κάλεσε ταξί για να την μεταφέρει από τη Θεσσαλονίκη στην Παραλία της Κατερίνης.

Η Αστυνομία ερευνά το σπίτι της κοκκινομάλλας, ενώ απομένει να αποκαλυφθεί το κίνητρο που την ώθησε να απαγάγει την 10χρονη

Οι αστυνομικοί αναζητούν το κίνητρο που την ώθησε να αρπάξει το δεκάχρονο κορίτσι, το οποίο εντοπίστηκε, τελικά, το πρωί του Σαββάτου, να περιπλανάται στην πόλη.

Η γυναίκα φαίνεται ότι αναχώρησε αμέσως από την Θεσσαλονίκη μόλις απελευθέρωσε την ανήλικη στα ανατολικά της πόλης στην περιοχή της Σοφούλης.

Δύο εικοσιτετράωρα μετά οι έρευνες των αρχών στράφηκαν σε άλλο νόμο. Στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα στην Κατερίνη οι αρχές ήρθαν στα ίχνη της 40χρονης που την εντόπισαν τελικά στην παραλία.

Λίγο μετά η 40χρονη ήταν στα χέρια των αρχών.

Μέχρι και αυτήν την ώρα κρατείται και ανακρίνεται στην ΓΑΔΘ, ενώ άγνωστο παραμένει το κίνητρο της.

Υπενθυμίζεται ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στη 10χρονη έδειξαν και κοκαΐνη.

Αναμένεται το πόρισμα του εισαγγελέα για την επιμέλεια του παιδιού και το αίτημα της οικογένειας για να δουν από κοντά τη Μαρκέλλα

 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα