Δολοφονία 49χρονου: Είναι όλα ψέματα, λέει η αδερφή του

Δολοφονία 49χρονου: Είναι όλα ψέματα, λέει η αδερφή του

Στην Μικροκλεισούρα Δράμας έλεγαν το τελευταίο αντίο στον οδηγό ταξί και την ίδια στιγμή στη Θεσσαλονίκη η σύζυγος και η κόρη του, περνούσαν το κατώφλι του εισαγγελέα ως κατηγορούμενες για τον φόνο του.

Η αδερφή του 49χρονου οργισμένη δηλώνει πως όλα είναι ψέματα

"Αγαπούσε πάρα πολύ και τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Είναι ψέματα. Τα κάνουν για να ελαφρύνουν τη θέση της κόρης, γιατί μαζί μάνα και κόρη τον σκότωσαν. Ο αδερφός μου ποτέ δεν σήκωσε χέρι επάνω της. Δεν τιμάνε ούτε τη μνήμη του νεκρού. Δεν άξιζε ο αδερφός μου να είναι σε αυτήν τη θέση. Στα παιδιά του δεν έλειψε τίποτα ,αυτός έκανε στερήσεις για να τα έχουν τα παιδιά του όλα και στο τέλος ...το τέλος το ξέρετε" δήλωσε η αδερφή του θύματος στο Star.

Στη σχέση του ζευγαριού υπήρχαν προβλήματα. Εμέναν για χρόνια χώρια και επανασυνδέθηκαν. Όλη η οικογένεια ζούσε στο διαμέρισμα που έγινε ο φόνος στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Μάνα και κόρη, όμως φέρονται το βράδυ της Κυριακής να μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα του άνδρα και να του κατάφεραν περισσότερες από 10 μαχαιριές στο λαιμό, το πρόσωπο και τον θώρακα. Στη συνέχεια προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους. Πέταξαν το μαχαίρι στην άλλη πλευρά της πόλης.

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε βαριά τραχηλική - θωρακική κάκωση από τέμνον και νύσον όργανο. Τον άτυχο άνδρα βρήκε στον τρίτο όροφο αυτής της πολυκατοικίας , μέσα σε μια λίμνη αίματος ο γιός του.

Από την πρώτη στιγμή οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στη γυναίκα και την 18χρονη κόρη του θύματος. Η σκηνή του εγκλήματος ήταν αυτή που τις "πρόδωσε".

"Θα γυρίσουν τώρα και θα πούνε ότι ο Λάζαρος έκανε τέτοιο πράγμα, είναι δυνατόν, θα τρελαθούμε τελείως, δηλαδή υπάρχει και θεός, αυτή η γυναίκα δεν ξέρω μας έχει αφήσει άναυδους" δηλώνει η αδερφή του νεκρού οδηγού ταξί.

Οι δυο γυναίκες ζήτησαν προθεσμία και θα απολογηθούν την Παρασκευή

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα