Επίθεση με βιτριόλι: Το Facebook και τα τηλεπαιχνίδια προκάλεσαν την εμμονή της 35χρονης;

Επίθεση με βιτριόλι: Το Facebook και τα τηλεπαιχνίδια προκάλεσαν την εμμονή της 35χρονης;

Από το δωμάτιο του νοσοκομείου που νοσηλεύεται εδώ και 25 ημέρες, η άτυχη Ιωάννα, προσπαθεί να διαχειριστεί το θυμό της, για την γυναίκα που κατηγορείται ότι της επιτέθηκε με το βιτριόλι.

 Όχι μόνο για την πράξη αυτή καθ’ αυτή, όπως αποκαλύπτει ο δικηγόρος της. Αλλά κυρίως για την απάθεια που επιδεικνύει από την σύλληψή της και μετά.

Ο θυμός έχει διαδεχθεί την έκπληξη και απορία της Ιωάννας, όταν αστυνομικοί την επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο ήδη από τις 3 Ιουνίου, για να ρωτήσουν μεταξύ άλλων για την 35χρονη.

«Είναι γνωστή μου. Είχαμε λίγες προστριβές στο facebook. Δεν την θεωρώ ύποπτη…». Αυτό φέρεται να είχε απαντήσει η Ιωάννα, απαλλάσσοντας την συντοπίτισσά της, που σήμερα κρατείται για την επίθεση.

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Δυο αιτήματα φιλίας στο Facebook και δυο τηλεοπτικές εμφανίσεις σε τηλεπαιχνίδια, φαίνεται πως ήταν η αφορμή για να αρχίζει να χτίζεται στο μυαλό της 35χρονης η εμμονή.

Το γεγονός ότι ο σύντροφός της σχετίζεται επαγγελματικά σε εταιρία τηλεοπτικών παραγωγών, την έκαναν να φαντάζεται ότι η συμμετοχή της Ιωάννας στα τηλεπαιχνίδια, δεν είναι τυχαία. Η 35χρονη φαίνεται να μην έχει πειστεί πως οι σχέσεις των δύο είχαν περιοριστεί μόνο σε λίγα τυπικά μηνύματα.

ΑΝΙΔΕΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ… «ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΖΗΛΙΑ»

Από την πλευρά του ο 40χρονος, που στο μυαλό της κατηγορούμενης φάνταζε ως το μήλον της έριδος, δηλώνει εντελώς ανίδεος για τις «μαύρες σκέψεις» της κατηγορούμενης που οδήγησαν στην επίθεση.

«Με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή. Λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε μου βγήκε σαν προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη η Ιωάννα, στην οποία και έκανα αίτημα φιλίας. Με την εν λόγω γυναίκα ανταλλάξαμε 5-10 τυπικά μηνύματα, πλην όμως δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά και δεν υπήρξε εδώ και έναν χρόνο περαιτέρω επαφή μαζί της» δηλώνει ο ίδιος.

Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται , λόγω της γενικότερης αποστασιοποίησής του όχι μόνο είχε σχεδόν ξεχάσει τη «διαδικτυακή» προστριβή των δύο γυναικών, αλλά και δεν ήξερε ότι η 34χρονη Ιωάννα ήταν αυτή που είχε δεχθεί το βιτριόλι στην Καλλιθέα

  

Συγκλονίζει ο ξάδελφος της 34χρονης Ιωάννας

Ο Φάνης, ξάδελφος της Ιωάννας, μίλησε στο LIVE NEWS για τον Γολγοθά που ανεβαίνει καθημερινά η 34χρονη κοπέλα και η οικογένειά της.

Ο πρώτος ξάδερφος της κοπέλας, κάνει λόγο για μια καθημερινή πάλη. Για μια πολύ «δύσκολη κατάσταση».

Συγκεκριμένα συγκλονίζει αναφέροντας: «Ο πόνος που βλέπω σε αυτούς τους ανθρώπους δεν τον έχω δει ούτε σε απώλεια.  Ο πόνος είναι μεγαλύτερος.

Η Ιωάννα και η οικογένεια της κάθε μέρα ξυπνάνε μπροστά σε ένα τοίχο ακόμα πιο ψηλό.

Αυτά που έχουν γραφτεί για την Ιωάννα είναι λασπολογεία. Είναι τίμια, εργατική κοπέλα.

Η Ιωάννα ξέρει τι γίνεται αντιλαμβάνεται και είναι πολύ δύσκολο»

Ενώ ερωτηθείς για την 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση, και τη σχέση της με την Ιωάννα, αναφέρουν: «Δεν το πιστεύουν, δεν είχε επαφές μαζί της»

mega

 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα