Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε 35χρονος εργαζόμενος σε λέβητα φορτηγού πλοίου

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε 35χρονος εργαζόμενος σε λέβητα φορτηγού πλοίου

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε 35χρονος εργαζόμενος ιδιωτικού συνεργείου κατά την διάρκεια εργασιών επισκευής στο λέβητα του φορτηγού πλοίου NODUS σημαίας Λιβερίας, που ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε με «λάντζα» στην ξηρά και στη συνέχεια διεκομίσθη, με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν ο 51χρονος αλλοδαπός πλοίαρχος του πλοίου και ο 68χρονος εργοδηγός και νόμιμος εκπρόσωπος του συνεργείου επισκευών, ενώ απαγορεύτηκε και ο απόπλους του πλοίου μέχρι την προσκόμιση σχετικής βεβαίωσης διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο.

Διαβάστε ακόμα: Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που λεωφορείο παρασύρει 24χρονη στο Ωραιόκαστρο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα