Τον βρήκε ο φίλος του στο βουνό - Τραγικό φινάλε για τον αγνοούμενο στον Υμηττό

Στη θέση Κακορέμα κόντα στο σκοπευτήριο του Βύρωνα μετά από δυο ημέρες ερευνών εντοπίστηκε η σορός του άτυχου 55χρονου.  

Όπως είπε η κόρη του άτυχου 55χρονου, δε γνωρίζουν ακόμα πολλά για τις συνθήκες του δυστυχήματος. Τον βρήκε ο φίλος του στο βουνό, είχε χτυπήσει στο κεφάλι του και μάλλον είχε τυλιγμένο και το πόδι του. Δεν ξέρουμε όμως σίγουρα. Δεν έχουμε πάει ακόμα ούτε στο νοσοκομείο γιατί αργήσαμε πολύ με τις διαδικασίες» ανέφερε η ίδια.

Ο 55χρονος πέρασε από ένα μονοπάτι, όχι ιδιαίτερα δύσβατο, άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά που το περπατούσε. Την ίδια διαδρομή έκανε το πρωί και ένας φίλος του, ο οποίος δυστυχώς τον εντόπισε νεκρό. 

«Βρέθηκε στο παλιό νταμάρι, τέρμα στο παλιό νταμάρι εκεί τελειώνε και ο δρόμος. Είναι κάποιο μονοπάτι, το οποίο δεν το χρησιμοποιούν πολλοί γιατί είναι δύσβατο» είπε ο πύραρχος, Χρήστος Σφηνιακάκης.

Βρέθηκε κοντά σε σημείο που έψαχνε η οικογένειά του 

Ο Γιώργος Κολπακίδης είχε ξεκινήσει το πρωί της Τετάρτης για να περπατήσει στον Υμηττό, όπως έκανε κάθε ημέρα. Από εκείνη την ώρα χάθηκαν τα ίχνη του. 

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Μετά από 48 ώρες και ενώ η κόρη του βρισκόταν στο βουνό αναζητώντας ένα σημάδι ζωής του πατέρα της, εκείνος εντοπίστηκε νεκρός. 

Η κόρη του άτυχου άνδρα ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για τον εντοπισμό του πατέρα της μέσω Facebook. «Σας ευχαριστούμε θερμά για όλη τη βοήθεια που μας προσφέρατε. Σε έναν παράδεισο γεμάτο λουλούδια τον βρήκαμε σήμερα το πρωί... Θα τον θυμόμαστε για πάντα» έγραψε στην ανάρτησή της.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος αναμένεται να απαντηθούν τις επόμενες ημέρες. Αξίζει να σημειωθεί, ότι βρέθηκε ένα τραύμα στο πόδι του 55χρονου, το οποίο όμως δε φαίνεται να είναι το μοιραίο χτύπημα.

Ο άτυχος άνδρας δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, παρά μόνο ένα ανεύρυσμα, το οποίο χαρακτηρίζεται σοβαρό από τους γιατρούς.

Αυτό που αναμένεται να δείξει η ιατροδικαστική εξέταση είναι αν ο θάνατος προήλθε από το ανεύρυσμα ή αν κατά την πτώση ο 55χρονος χτύπησε το κεφάλι του με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα