Βούλα: Νέα στοιχεία για τη μαφιόζικη εκτέλεση – Τι κατέθεσε η σύζυγος του θύματος

Βούλα: Νέα στοιχεία για τη μαφιόζικη εκτέλεση – Τι κατέθεσε η σύζυγος του θύματος

Τους δυο εκτελεστές και κυρίως τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από το συμβόλαιο θανάτου του Βέλγου επιχειρηματία, το βράδυ της Παρασκευής (29.05.2020), στη Βούλα, αναζητούν οι αρχές.

Το έργο τους όμως, περιπλέκει το γεγονός πως ακόμη δεν γνωρίζουν με πάσα βεβαιότητα ποιο είναι το θύμα της αιματηρής ενέδρας στη Βούλα. Και αυτό, διότι οι αστυνομικοί βρήκαν δυο βελγικές ταυτότητες και για την ώρα δεν γνωρίζουν ούτε ποια από τις δυο είναι η αληθινή ούτε κι αν είναι όντως μια από τις δυο αληθινή ή είναι πλαστές. Το πιθανότερο, πάντως, είναι πως και οι δυο είναι πλαστές.

Τις απαντήσεις στο ποιος είναι ο άνδρας που δυο άγνωστοι εκτέλεσαν στις 21:30 το βράδυ της 29ης Μαΐου στη Βούλα θα δώσουν οι βελγικές αρχές. Ήδη, έχουν σταλεί τα αποτυπώματά του στο Βέλγιο και αναμένονται οι απαντήσεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Γαλλίδα σύζυγος του θύματος – σε κατάσταση σοκ -κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε τίποτα για τις δραστηριότητες του άντρα της, ούτε κάποιον που να ήθελε να τον σκοτώσει. Όπως είπε, είχαν έρθει στην Ελλάδα με το παιδί τους, για να δουλέψει ο σύζυγός της. 

Το σπίτι στη Βούλα, όπου ζούσε η οικογένεια του Βέλγου, ήταν νοικιασμένο μέσω Airbnb και το αυτοκίνητό του, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, είχε πινακίδες Ζυρίχης. Το θύμα δήλωνε έμπορος λαδιού, τροφίμων και κάρβουνου. Όταν οι αστυνομικοί τον βρήκαν νεκρό, είχε πάνω του περίπου 1.000 ευρώ. 

Δύο οι δράστες

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή πιστεύουν ότι οι δράστες της εκτέλεσης είναι δυο. Πως έφτασαν στο σημείο με μηχανή (σ.σ. αυτό προκύπτει από αυτήκοο μάρτυρα που άκουσε μαρσάρισμα αμέσως μετά τους πυροβολισμούς) και περίμεναν το θύμα τους να φτάσει στην πολυκατοικία της οδού Δωδεκανήσου.

Μόλις τον είδαν να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο, τον πλησίασαν και με δυο σφαίρες στο κεφάλι, τον δολοφόνησαν. Οι δράστες χρησιμοποίησαν πιστόλι 9 χιλιοστών

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, αλλά ήταν αργά και οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

www.newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα