Περιπέτεια με οικογένεια φιδιών για γυναίκα στην Πάτρα

Περιπέτεια με οικογένεια φιδιών για γυναίκα στην Πάτρα

Μια περιπέτεια που θα τη θυμάται για όλη της της ζωή έζησε μία γυναίκα στην Πάτρα, η οποία είχε πάει σε κάποια εκ των ακτών της δυτικής Αχαΐας για να κάνει το μπάνιο της. Επιστρέφοντας στο αυτοκίνητό της, ύστερα από κάποιες ώρες παραμονής στην πλαζ, η γυναίκα διαπίστωσε ότι είχαν καταφέρει να τρυπώσουν μέσα στο αυτοκίνητο δύο φίδια! Η γυναίκα, όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, πανικοβλήθηκε, ωστόσο, κατάφερε να βγάλει τα φίδια και να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ωστόσο, όταν έφτασε στο κέντρο της πόλης, διαπίστωσε ότι είχε άλλους δύο απρόσκλητους «επιβάτες» στο αυτοκίνητο και το... παράτησε καταμεσής του δρόμου! Στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική, που κατάφερε να πιάσει με την ειδική λαβίδα το ένα φίδι, ενώ το άλλο κατάφερε και το... έσκασε πέφτοντας μέσα σε έναν υπόνομο. Σύμφωνα με τους γνώστες, τα φίδια ήταν αστρίτες.

Δεν είναι όμως το μοναδικό περιστατικό με φίδια που κρύβονται σε αυτοκίνητα, καθώς οι ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες «ξύπνησαν» νωρίτερα τα ερπετά από τη χειμερία νάρκη. Η γυναίκα από την Πάτρα στάθηκε τυχερή, ωστόσο, κάποιοι άλλοι συμπολίτες μας, υπέφεραν από τα δαγκώματα, όπως ένας 47χρονος από την Φθιώτιδα που κατέληξε στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα άλλος ένας άνδρας είχε δεχθεί επίθεση από φίδι στους Γόννους Λάρισας και λίγο έλειψε να χάσει το δάχτυλο του χεριού του όταν τον δάγκωσε οχιά με αποτέλεσμα να μολυνθεί

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα