Χαρδαλιάς: Αναστέλλονται οι οικοδομικές εργασίες στην Μύκονο. Να μείνουν όλοι στα σπίτια τους

Χαρδαλιάς: Αναστέλλονται οι οικοδομικές εργασίες στην Μύκονο. Να μείνουν όλοι στα σπίτια τους

Σε κατάσταση συναγερμού τίθεται το νησί της Μυκόνου, μετά το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα που εντοπίστηκε στο νησί, με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, να ανακοινώνει την υποχρεωτική παύση κάθε δημόσιας και ιδιωτικής οικοδομικής εργασίας, συνιοτώντας παράλληλα στους κατοίκους, να μένουν στα σπίτια τους.

Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς αναφερόμενος στον κορονοϊό οι επόμενες εβδομάδες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Με επιμονή και πειθαρχία θα σπάσουμε την αλυσίδα της πανδημίας.

Για την Ριτσώνα είπε ότι έχει μπει σε καραντίνα για 14 ημέρες. Κατά την ιχνηλάτηση βρέθηκαν 23 θετικοί στον κορονοϊό. Από τα αποτελέσματα του ελέγχου όλο το προσωπικό βρέθηκε αρνητικό.

Για το πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος έγινε έλεγχος και στους 380 επιβαίνοντες και βρέθηκαν 119 θετικά και δυο δείγματα θα επανελεγχθούν.

Αποφασίστηκε ο ελλιμενισμός του πλοίου σε ειδική προβλήτα. Όλοι είναι καλά στο πλοίο και σε συνεργασία με την πλοιοκτήτρια εταιρεία θα ενημερωθούν οι οικογένειες.
Για την Μύκονο είπε ότι η γυναίκα που βρέθηκε θετική αποφασίστηκε η αναστολή όλων των οικοδομικών εργασιών στο νησί της Μυκόνου. Να μείνουν όλοι στα σπίτια τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα