Δολοφονία Κηφισιά: "Μου πήρε τα παιδιά κι έκανε τη ζωή της"

Τον λόγο που όπλισε το χέρι του για να σκοτώσει τη σύζυγό του και τη φίλη της αποκάλυψε χθες ο υπαρχιφύλακας της Τροχαίας Νέας Ιωνίας, στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. 

«Χωρίσαμε. Πήρε τα παιδιά μου, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι ηλικίας 8 και 5 ετών, τα πήγε στους γονείς της στη Θήβα, τα άφησε και αυτή έκανε τη ζωή της. Δεν άντεχα να το ζω αυτό», φέρεται να είπε ο 35χρονος υπαρχιφύλακας στους συναδέλφους του.

Εκείνοι εκτιμούν πως ο δράστης έκανε προσπάθειες επανασύνδεσης με τη σύζυγό του, όμως εκείνη ήταν αρνητική και αυτό φαίνεται να τον είχε ενοχλήσει πολύ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος είχε μπει στην αστυνομία το 2007 και ήταν ένας άριστος επαγγελματίας, ο οποίος δεν προκαλούσε προβλήματα. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό φέρεται να ήταν απόμακρος και σκεφτικός, πιθανόν λόγω των οικογενειακών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. 

Χθες το απόγευμα πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στην κατάσταση που ζούσε. Πήγε στο σούπερ μάρκετ στη Νέα Κηφισιά, όπου εργαζόταν η εν διαστάσει σύζυγός του και όταν εκείνη βγήκε έξω για διάλειμμα με τη συνάδελφό της, τις σκότωσε και τις δύο, πυροβολώντας τες στο κεφάλι.

Προκλήθηκε πανικός, αρχικά οι πελάτες και οι εργαζόμενοι νόμιζαν ότι επρόκειτο για ληστεία, όμως σύντομα αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για μια ακόμα οικογενειακή τραγωδία. 

Μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν το αυτοκίνητο του δράστη, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην ασφάλεια. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα