Σποράδες: Μητέρα εξέδιδε την ανήλικη και με νοητική υστέρηση κόρη της - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση

Την απόλυτη φρίκη ζούσε ένα ανήλικο κορίτσι με νοητική υστέρηση που έμενε σε ένα μικρό χωριό σε νησί των Σποράδων, το οποίο η μητέρα του εξέδιδε, ο πατέρας του το χτυπούσε και ο σύντροφος της μητέρας του το βίαζε.

Όπως αναφέρει το onlarissa, η 48χρονη μητέρα από το Βόλο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας.

Επίσης καταδικάστηκε και ο 52χρονος σύντροφός της 48χρονης κατηγορούμενος για βιασμό, ενώ επίσης καταδικάσθηκαν και δύο ακόμα συγχωριανοί τους, που φέρονται εμπλεκόμενοι στην ίδια υπόθεση, ο πρώτος για αποπλάνηση ανηλίκου και η δεύτερη για απλή συνέργεια.

Την ανάγκαζε να έρθει σε επαφή με ηλικιωμένους

Το οικογενειακό αυτό δράμα σύμφωνα με την εφημερίδα εκτυλίχθηκε το 2010 σε ένα μικρό χωριό νησιού των Σποράδων, καθώς το ανήλικο κορίτσι, ενώ δεν είχε συμπληρώσει τα 14 χρόνια του και αντιμετωπίζοντας προβλήματα νοητικής στέρησης, συνευρέθηκε ερωτικά με ηλικιωμένους άντρες που πλήρωναν, με υπόδειξη της μητέρας της για οικονομικούς λόγους.

Το ανήλικο τότε κορίτσι ζούσε με τη γιαγιά του και για αυτονόητους λόγους, μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης φιλοξενείται πλέον σε προνοιακού χαρακτήρα ίδρυμα, ενώ πέραν όλων όσα περιγράφονται στο κατηγορητήριο έφερε σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση και σωματικές κακώσεις που της προκάλεσε ο πατέρας της που τη χτυπούσε.

Όπως επισημάνθηκε χθες κατά την ακροαματική διαδικασία, το ανήλικο κορίτσι δεν ολοκλήρωσε τη φοίτησή της στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα