Παρέμβαση εισαγγελέα για την 5χρονη που πέθανε ξαφνικά σε νοσοκομείο στη Λάρισα

Παρέμβαση εισαγγελέα για την 5χρονη που πέθανε ξαφνικά σε νοσοκομείο στη Λάρισα

Παγωμένο είναι το κλίμα στη Λάρισα μετά από τον ξαφνικό θάνατο της 5χρονης σε νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα Ελευθερία, ο θάνατος της 5χρονης Κατερίνας, το πρωί της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου, είχε ως αποτέλεσμα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, Απ. Τζαμαλής να διατάξει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση που διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας με την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή, μετά τη νεκροτομή, να αναμένει τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων (ιολογικές, βακτηριδιακές κ.ά.) προκειμένου να φωτιστούν τα αίτια του θανάτου που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενεργήθηκε κατέδειξαν λειτουργική έκπτωση του ύπατος. Χθες 20 Φεβρουαρίου το τελευταίο «αντίο» στην 5χρονη είπαν η οικογένειά της, συγγενείς και οικείοι.

Η κηδεία τελέστηκε στις 10.30 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας, και το κλίμα ήταν παγωμένο από την ξαφνική και άδικη απώλεια.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα