Φονικό στην Πάτρα: Τι βρήκαν στο σπίτι του δράστη στο Νέο Σούλι

Φονικό στην Πάτρα: Τι βρήκαν στο σπίτι του δράστη στο Νέο Σούλι

Συγκλονισμένη είναι η Πάτρα από το έγκλημα που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε συνεργείο αυτοκινήτων στο Νέο Σούλι της Πάτρας με θύμα τον 40χρονο Κωνσταντίνο Β. Δημόπουλο και κατηγορούμενο για το φονικό τον 41χρονο ιδιοκτήτη του συνεργείου. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό του θύματος, το θύμα πυροβολήθηκε στο ύψος της καρδιάς.

Όπως ήδη έγραψε το thebest.gr, οι δύο τους ήταν γείτονες και είχαν διαφορές. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 41χρονος διέρρηξε σήμερα τα ξημερώματα επιχείρηση του 40χρονου, προκαλώντας ταυτόχρονα φθορές σε κάμερα ασφαλείας.

Όταν ο 40χρονος πήγε στην επιχείρησή του για να δει τι συμβαίνει, τότε, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 41χρονος πυροβόλησε εναντίον του με κυνηγετικό όπλο και τον απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο.

Στην συνέχεια, ο 40χρονος, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, πυροβόλησε με πιστόλι εναντίον του 41χρονου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, στο οπτικό υλικό που έχει καταγραφεί, αποτυπώνεται συμπλοκή μεταξύ θύματος και δράστη. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πηγές το θύμα φέρεται να κρατά καραμπίνα και άλλο αιχμηρό αντικείμενο ενώ κατά μία άλλη μαρτυρία φαίνεται να πυροβολεί προς την πλευρά του δράστη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, που εξέτασε την σορό του 41χρονου, διαπίστωσε ότι έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο, στο ύψος της καρδιάς.

Το θύμα διέμενε κοντά σε μια παράγκα στην περιοχή, δίπλα από το συνεργείο και είχε εδώ και καιρό προσωπικές διαφορές με τον ιδιοκτήτη του συνεργείου.

Ο ιδιοκτήτης του συνεργείου φέρεται να δήλωσε στην Αστυνομία πως ο 40χρονος του δημιουργούσε προβλήματα και γι' αυτό είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για να μην πλησιάζει την επιχείρησή του, κάτι που επιβεβαιώνει και ο δικηγόρος του δράστη.

Στο συνεργείο προ καιρού είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά και είχαν καεί αυτοκίνητα.

thebest

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα