Θρήνος στην κηδεία του 55χρονου δημόσιου υπάλληλου που δολοφονήθηκε για ασήμαντη αφορμή

Σε κλίμα οδύνης έγινε η κηδεία του 55χρονου υπάλληλου του δήμου Διονύσου που δολοφονήθηκε για ασήμαντη αφορμή από έναν 77χρονο.

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 55χρονου υπαλλήλου του δήμου έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς στον Διόνυσο. Στην τελευταία του κατοικία τον συνόδεψαν πλήθος κόσμου και πολλοί συνάδελφοί του.

Στον επικήδειο που προσφώνησε ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης,  αναφέρθηκε στη σημαντική προσφορά του Παναγιώτη Αγγελίδη και εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους του, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα συμπαράστασης προς τους εργαζομένους του Δήμου Διονύσου:

«Σήμερα τα λόγια βγαίνουν πραγματικά δύσκολα, και η συναισθηματική φόρτιση και συγκίνηση όλων μας ξεχειλίζουν. Συγκεντρωθήκαμε εδώ, στο θλιβερό καθήκον, για να αποχαιρετήσουμε το δικό μας Παναγιώτη Αγγελίδη. Έναν αγαπητό και άξιο συνάδελφο, για πάνω από 30 χρόνια, μα πάνω απ’ όλα έναν εξαιρετικό άνθρωπο, οικογενειάρχη, συνεργάτη και φίλο.

Παναγιώτη, εδώ και λίγες μέρες, η τοπική μας κοινωνία αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα, θρηνεί τον πρόωρο και άδικο χαμό σου, με ένα μεγάλο γιατί να μένει αναπάντητο. Η μοίρα, δυστυχώς, έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι, από αυτά που δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπινος νους. Μπορεί να έφυγες από κοντά μας, όμως η περήφανη Ποντιακή σου ψυχή θα μείνει αθάνατη. Έπεσες πάνω στο υπηρεσιακό σου καθήκον, που για σένα ήταν πολύ ψηλά όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαστήκαμε. Την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό σου έχουν αναγνωρίσει άλλωστε και όλοι οι προκάτοχοί μου, οι συνάδελφοί σου και οι συνδημότες σου, τους οποίους πάντα ήθελες να εξυπηρετείς και να βλέπεις ευχαριστημένους.

Κι ας γκρίνιαζες καμιά φορά, όταν σε παίρναμε τηλέφωνο Σαββατοκύριακα κι αργίες, ακόμη και μέσα στα άγρια μεσάνυχτα, όπως συνέβη μόλις πριν από λίγες μέρες. Για να επισκευάσεις άλλη μια βλάβη, στους αγωγούς ύδρευσης του Δήμου Διονύσου. Ποτέ όμως δεν έλεγες όχι, και πάντα προσπαθούσες να επιδιορθώσεις κάθε πρόβλημα με ένα χαμόγελο.

Παναγιώτη μου, δυστυχώς δεν έχω βρει την απάντηση ούτε μπορώ να εξηγήσω όλο αυτό τον παραλογισμό, που σου στέρησε την ίδια σου τη ζωή, σκορπίζοντας ανείπωτη οδύνη στην οικογένειά σου αλλά και σ’όλους εμάς που σε γνωρίσαμε. Ο άδικος χαμός σου μας προβληματίζει και μας καταβάλλει. Όμως δε μας λυγίζει, ούτε μας εκφοβίζει. Η οικογένεια του Δήμου Διονύσου αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης στο σύνολό της, αποτίει φόρο τιμής σ’εσένα, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στήριξης και συμπαράστασης σε κάθε ευσυνείδητο εργαζόμενο που αγωνίζεται καθημερινά κόντρα σε δυσκολίες και αντιξοότητες.

Αιρετοί, εργαζόμενοι και δημότες, προχωράμε όλοι μαζί, με συνεργασία, κατανόηση και ανθρωπιά. Για να φτιάξουμε την πόλη που επιθυμούμε και να δημιουργήσουμε μια καλύτερη ζωή για εμάς και τις οικογένειές μας.

Η δική σου ανιδιοτελής προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, το δημότη και τον άνθρωπο, θα είναι η δική μας παρακαταθήκη. Θέλω να εκφράσω στους οικείους του Παναγιώτη Αγγελίδη, και ιδιαίτερα στη σύζυγο, τη μητέρα του και τα αδέλφια του, τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια αλλά και το βαθύ σεβασμό μου στον άνθρωπο τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γης που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι Παναγιώτη, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ… Αθάνατος».

Συλλυπητήρια μηνύματα έστειλαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής και αναπληρωτής Περιφερειάρχης Νίκος Πέππας, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, o Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης, ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στρατής Τσίρκας, ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης Δημήτρης Γιαννημάρας, η Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Μαρία Απατζίδη, συνδικαλιστικοί φορείς και σύλλογοι εργαζομένων, κοινωνικοί φορείς, τοπικοί σύλλογοι, πολιτικές οργανώσεις και απλοί πολίτες.

 

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα