Ινδαρές: Είμαστε όμηροι μιας πόλωσης ανάμεσα στους μεν και τους δε

Είμαστε θύματα μιας πόλωσης ανάμεσα στους μεν και τους δεν" δήλωσε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές σε αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο δελτίο ειδήσεων του OPEN TV και τον Μάνο Μπανασάκη. Ο κ. Ινδαρές έκανε λόγο για "εξοργιστική διαμονοποίηση της οικογένειάς του" αλλά και για "αχρείαστη βία και πόλωση". 

Ο κ. Ινδαρές ανέφερε ότι ακόμη δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί, δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί. Τόνισε ότι είναι πολλά από τα στοιχεία που θα δείξουν την αθωότητά του καθώς ανέφερε ότι δεν έχει καμία σχέση με την κατάληψη, όπως και οι γιοι του. «Δυσκολεύομαι με τη στράτευση στα πολεμικά μέτωπα και ταυτίζομαι με τη μετριοπάθεια και τη νομιμότητα».

"Με τη σημερινή αναβολή στο δικαστήριο δίνεται ο απαραίτητος χρόνος για να αποκτήσουμε όλοι την απαραίτητη απόσταση από τα γεγονότα, να εμφανιστούν στοιχεία από τους γείτονες από τους ανθρώπους που παρακολουθούσαν όσα έγιναν στην ταράτσα. Είναι πολύ χρήσιμη αυτή η απόσταση για να καταλαγιάσουν και τα πάθη και να πάρουν τα πράγματα τις πραγματικές τους διαστάσεις. Αυτό που θέλω εγώ να καταθέσω είναι ότι ανήκω σε μια κατηγορία πολιτών, δεν ξέρω πόσοι είμαστε, που δυσκολευόμαστε με την στράτευση στα όρια, στα μέτωπα τα πολεμικά, που πιστεύουμε στη μετριοπάθεια, τη λογική, τη νομιμότητα. Και είναι πάρα πολύ συγκινητική η ανταπόκριση των συνεργατών μου, των φίλων μου, των συναδέλφων μου, ακριβώς σε αυτή τη βάση. Ανθρωποι που με ξέρουν ήρθαν να συμπαρασταθούν ακριβώς σε αυτό το επίπεδο, σε αυτό που συνέβη. Σε αυτήν την ανεπιθύμητη, τη δύσκολη και μάταιη δημοσιότητα και σε αυτό το αχρείαστο σκηνικό της βίας και της ακραίας πόλωσης" ανέφερε στη συνέντευξή του ο κ. Ινδαρές και πρόσθεσε: 

"Εύχομαι αυτή η πόλωση να μην θολώσει την ουσία των πραγμάτων, υπάρχε θέμα, είναι βέβαιο ότι υπάρχει θέμα, ελπίζω ο χρόνος που μας δίνει η αναβολή του δικαστηρίου να βοηθήσει να πάρουν τα πράγματα τις πραγματικές τους διαστάσεις". 

"Εχουμε την ατυχία να έχουμε αυτήν την γειτνίαση. Τα πραγματα μιλάνε από μόνα τους. Θα δείξουν την οικογενειακή τραγωδία που μας έβγαλε το σπίτι μου στα μανταλάκια, την γυναίκα μου, τα παιδιά μου, έδωσε την ευκαιρία σε σχολιαστές που αγνοούν τα γεγονότα και εμείς είμαστε όμηροι μιας πόλωσης ανάμεσα στους μεν και τους δε. Άσκοπα" ανέφερε σε άλλο σημείο και τόνισε: 

"Υπάρχουν πράγματα πολύ σοβαρά, περιγραφές, που έχουν να κάνουν με μια δαιμονοποήση της οικογένειάς μου, της συζύγου μου, των παιδιών μου, που είναι εξοργιστική".

 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα