Ημαθία: Απίστευτη τροπή στην υπόθεση με τον αγνοούμενο οδηγό

Ξαφνικά βρέθηκε απέναντι από τους Πυροσβέστες που τον έψαχναν και τους είπε τι ειχε συμβεί. Προσπάθησε να περάσει τον ποταμό και το όχημα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. "Ξαφνικά χάθηκε από το οπτικό μου πεδίο και από εκείνη τη στιγμή δεν το είδα ξανά".

Βρέθηκε σώος ο οδηγός που παρέμενε αγνοούμενος από νωρίς το πρωί. Όπως είπε στους διασώστες, πρόλαβε να βγει από το ΙΧ που οδηγούσε, όταν αυτό παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού, που φαίνονται στο επόμενο βίντεο.

Ο οδηγός μάλιστα επέστρεψε στη Βέροια για να ειδοποιήσει την οδική βοήθεια, χωρίς να ενημερώσει την Πυροσβεστική και την Αστυνομία. Έτσι βρισκόταν εν αγνοία του, σε εξέλιξη, ένα θρίλερ στο σημείο, με τους διασώστες να ψάχνουν για ώρες να τον βρουν.

Όταν επέστρεψε στο σημείο για να βρει και εκείνος το όχημά του, οι Πυροσβέστες διαπίστωσαν έκπληκτοι, ότι ήταν ο άνθρωπος που αναζητούσαν. Οι έρευνες είχαν ξεκινήσει μετά από ειδοποίηση αυτόπτη μάρτυρα.

Όπως ανέφερε, είδε το αυτοκίνητο να προσπαθεί να περάσει την κοίτη του ποταμού αλλά το παρέσυρε η μεγάλη πίεση του νερού. Ξαφνικά όπως είπε, το ΙΧ χάθηκε από το οπτικό του πεδίο και από εκείνη τη στιγμή δεν το είδε ξανά…

 

e-radio

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα