Ρόδος: Ο Schwartz εντόπισε δέμα με χασίς σε εταιρεία courier

Ρόδος: Ο Schwartz εντόπισε δέμα με χασίς σε εταιρεία courier

Από την πρώτη στιγμή θεώρησαν ύποπτο ένα δέμα το οποίο εντόπισαν σε εταιρεία ταχυμεταφορών στη Ρόδο οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και ο σκύλος ανιχνευτής «Schwartz» που κλήθηκε να το μυρίσει επιβεβαίωσε ότι περιείχε ναρκωτικά.

Το δέμα τέθηκε υπό επιτήρηση και, όταν πήγαν να το παραλάβουν δυο Έλληνες ηλικίας 24 και 27 χρόνων, οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν, το άνοιξαν και βρήκαν στο εσωτερικό του δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 570 γραμμάριων. Οι νεαροί συνελήφθησαν και κατασχέθηκαν δυο κινητά και 125 ευρώ που είχαν πάνω τους, ενώ στην κατοικία του 24χρονου βρέθηκε και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Το σακίδιο πλάτης που μετέφεραν δύο αλλοδαποί ηλικίας 67 και 23 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι τους σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν μέσα ακατέργαστη κάνναβη βάρους 330,50 γραμμαρίων. Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Δίωξη Ναρκωτικών, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα