Γλυκά Νερά: Το βρέφος είχε αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις – Το ιατρικό ανακοινωθέν

Γλυκά Νερά: Το βρέφος είχε αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις – Το ιατρικό ανακοινωθέν

Βρέφος δύο μηνών άφησε την τελευταία του πνοή από επίθεση του σκύλου της οικογένειας. Στο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρεται πως το παιδί έφερε εκδορές και εκχυμώσεις σε όλο τον κορμό του, ενώ οι γονείς του κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Σύμφωνα με τους γείτονες, το σκυλί βρισκόταν συνεχώς στο μπαλκόνι.

Το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν στο οποίο αναφέρεται πως το βρέφος που δέχτηκε επίθεση από το ροτβάιλερ της οικογένειάς του, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα, δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, ενώ δεν έφερε αποτέλεσμα η καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών που ακολούθησε.

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του.

Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις.

Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα.

Η σωρός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα