Σοκ στην Σύρο: Γυναίκα - επιχειρηματίας καταγγέλλει απόπειρα αποπλάνησης από τον θείο της

Σοκ στην Σύρο: Γυναίκα - επιχειρηματίας καταγγέλλει απόπειρα αποπλάνησης από τον θείο της

Σοκ στην Σύρο, καθώς πολύ γνωστή γυναίκα-επιχειρηματίας καταγγέλλει συγγενικό της πρόσωπο και συγκεκριμένα τον θείο της για απόπειρα αποπλάνησης. Πρόκειται για νεαρή γυναίκα η οποία ασχολείται σε οικογενειακή επιχείρηση με ενοικίαση πολυτελών κατοικιών στην Αζόλιμνο. Σύμφωνα με την κατάθεση-σοκ που έδωσε, στις 11 Αυγούστου, στο ΑΤ Μυκόνου, το περιστατικό συνέβη το περασμένο καλοκαίρι.

«…Κάποια ημέρα στις αρχές Αυγούστου 2018, ακριβή ημερομηνία δεν μπορώ να θυμηθώ, καθόμουν στην αυλή των ενοικιαζόμενων δωματίων με τους γονείς μου και μια θεία μου. Λίγο αργότερα ήρθε εκεί και ο θείος μου και όλοι μαζί πίναμε καφέ. Κάποια στιγμή, κάτι έτυχε, έφυγαν όλοι και έμεινα μόνη μου με τον θείο μου. Τότε ο θείος μου με πλησίασε και χάιδεψε τα στήθη μου. Εγώ ξαφνιάστηκα και τρόμαξα και του είπα «τι πράγματα είναι αυτά που κάνεις». Εκείνος προσπάθησε πάλι να κάνει το ίδιο πράγμα αλλά τον έσπρωξα και του ζήτησα να φύγει από το σπίτι όπως και έγινε. Για το παραπάνω περιστατικό ενημερώθηκαν οι γονείς μου και τα αδέρφια μου. Έκτοτε δεν έχουμε σαν οικογένεια καθόλου επαφές με τον συγκεκριμένο θείο…».

Εκτός από τους γονείς της η εν λόγω επιχειρηματίας ενημέρωσε για το συγκεκριμένο περιστατικό και την ξαδέλφη της. Όπως όμως είπε στους αστυνομικούς, επειδή ήταν λίγο ταραγμένη, υπερέβαλλε, κάνοντας λόγο για απόπειρα βιασμού. «Θεώρησα απαράδεκτο αυτό και γι αυτό της το είπα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα επεσήμανε ότι έκτοτε επισκέπτεται ψυχολόγο προκειμένου να καταφέρει να ξεπεράσει το περιστατικό. «Περισσότερο βέβαια με έχει βοηθήσει το γεγονός ότι έχω την συμπαράσταση και κατανόηση όλης της οικογένειας και φυσικά το γεγονός ότι πλέον σαν οικογένεια δεν έχουμε καμία σχέση μαζί του».

Καταλήγοντας η γνωστή επιχειρηματίας διευκρίνισε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του θείου της καθώς «πήρε το μάθημά» του και δεν πλησιάζει πλέον ούτε εκείνη αλλά ούτε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ – EREPORTAZ.GR

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα