Αυτά είναι τα τρία σημεία του εμπρησμού στην Εύβοια - Τα σημεία δεν είναι τυχαία

Η πυρκαγιά στην Εύβοια φαίνεται να ξέσπασε σε τρία διαφορετικά σημεία, τα οποία μάλιστα προκάλεσαν ισάριθμες ανεξάρτητες εστίες φωτιάς κοντά στο σημείο έναρξης της πυρκαγιάς- καταφύγιο Αγριλίτσας- και στην μονή Μακρυμάλλης.

Την Παρασκευή το Open Tv έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το σημείο όπου ο εμπρηστής ή οι εμπρηστές της Ευβοίας έβαλε τη φωτιά που προκάλεσε την τεράστια οικολογική καταστροφή.

Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο αποκαλύπτονται τα τρία διαφορετικά σημεία όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά. Τα σημεία που επέλεξε ο δράστης δεν είναι τυχαία, καθώς βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τον επαρχιακό δρόμο και δίπλα σε πυκνό πευκοδάσος. Το ανθρωποκυνηγητό των Αρχών για τη σύλληψη του δράστη συνεχίζεται από το ειδικό κλιμάκιο της πυροσβεστικής το οποίο σαρώνει την περιοχή.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, περιγράφονται τα πρώτα λεπτά της καταστροφικής πυρκαγιάς. Πιο συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Τρίτης 13 Αυγούστου, τα μέλη του συλλόγου δασοπροστασίας Ψαχνών μαζί με εθελοντές περνούν με αυτοθυσία μέσα από το πύρινο μέτωπο που έχει μετατρέψει την κεντρική Εύβοια σε κόλαση. Είναι τα πρώτα λεπτά της μεγάλης καταστροφικής πυρκαγιάς στην κεντρική Εύβοια και στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το Open καταγράφεται η πραγματική εικόνα της πυρκαγιάς που έκανε τα πάντα στάχτη στο πέρασμά της.

 

 

topontiki

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ