Τραγωδία στον Άγ. Στέφανο: Νεκρός σε τροχαίο ο γιος ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών

Τραγωδία στον Άγ. Στέφανο: Νεκρός σε τροχαίο ο γιος ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών

Τραγικό θάνατο βρήκε 23χρονος σε τροχαίο που σημειώθηκε στον Αγιο Στέφανο.

Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη λεωφόρο Τραπεζούντος 63 και το όχημα που οδηγούσε ο νεαρός για άγνωστο λόγο προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολώνα.

Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός, ο οποίος διακομίστηκε στο ΚΑΤ και  εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το protothema ο άτυχος νεαρός, που έχασε τη ζωή του, ήταν γιος ιδιοκτήτη μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών.

 Νεκρός σε τροχαίο είναι ο γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών «Ζαχαριάς».

Πυροσβέστες και αστυνομικοί, που έφθασαν στο σημείο, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από την άμορφη μάζα τον Αλέξανδρο Ζαχαριά, ο οποίος όμως ήταν ήδη νεκρός.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας, ο νεαρός, που επέβαινε μόνος του στο όχημα, μάρκας Volkswagen Golf GTI, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε μια γυναίκα. 

Την ίδια στιγμή, όμως, η οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να στρίψει και ο 23χρονος, για να την αποφύγει, έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με μεγάλη ταχύτητα να προσκρούσει στην κολώνα και να βρει τραγικό θάνατο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα