Κυνηγός μετάλλων διέρρηξε τέσσερις αποθήκες

Κυνηγός μετάλλων διέρρηξε τέσσερις αποθήκες

Στα όρια του αυτοφώρου εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνές της Ασφαλείας τέσσερις κλοπές και απόπειρες που είχαν γίνει σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας, με δράστη έναν κυνηγό μετάλλων που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. το βράδυ της Παρασκευής.

 

Από την περασμένη Τρίτη, ο 21χρονος Έλληνας είχε παραβιάσει δυο αποθήκες και μια αγροικία και είχε «βουτήξει» ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρολογικό υλικό, διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και εργαλεία, συνολικής αξίας 3.500 ευρώ, ενώ αποπειράθηκε να κλέψει διάφορα είδη και από ένα αγρόκτημα.

 

Οι αστυνομικοί που του πέρασαν χειροπέδες στην κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας όπου κατοικεί, βρήκαν στην κατοχή του μόνο ένα χάλκινο αντικείμενο, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποιούσε. Ο 21χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

 

*** Μια επιχείρηση στην Κω διέρρηξε το μεσημέρι της Παρασκευής ένας 52χρονος αλλοδαπός ο οποίος ξήλωσε διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και καλώδια, αλλά συνελήφθη το απόγευμα της ιδίας ημέρας από αστυνομικούς του τμήματος Ηρακλειδών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

 

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα