Η απολογία του 41χρονου για το άγριο φονικό στη Νέα Αγχίαλο: Ήταν η κακιά στιγμή, ήμασταν μεθυσμένοι

Η απολογία του 41χρονου για το άγριο φονικό στη Νέα Αγχίαλο: Ήταν η κακιά στιγμή, ήμασταν μεθυσμένοι

Στην κακιά στιγμή απέδωσε την εγκληματική πράξη του ο 41χρονος Αλβανός που την Τετάρτη δολοφόνησε, χτυπώντας θανάσιμα με σουγιά τον 38χρονο ομοεθνή και ξάδερφο της γυναίκας του.

Ο 41χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι τη δίκη του, μετά από σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή και θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο 41χρονος είχε λάβει 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί και χθες ενώπιον του ανακριτή δήλωσε μετανιωμένος, αποδίδοντας το έγκλημα στην «κακιά στιγμή», ενώ πληροφορίες λένε πως ανέφερε ότι τόσο ο ίδιος όσο και το θύμα ήταν μεθυσμένοι και δεν είχαν μεταξύ τους προσωπικές διαφορές.

Παράλληλα, συντετριμμένος για το χαμό του 38χρονου, εξέφρασε τη θλίψη του για το γεγονός ότι και οι δύο οικογένειες θα τους στερηθούν, ενώ για τη στιγμή του εγκλήματος είπε πως «θόλωσε» όταν το θύμα του είπε πως θα του πάρει τη γυναίκα και τα παιδιά και θα φύγουν, εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς του απέναντί τους.

Να σημειωθεί πως προχθές ο εισαγγελέας είχε ασκήσει στον 41χρονο δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο. Ο δράστης θα προφυλακιστεί στις φυλακές Κορυδαλλού μέχρι να τελεστεί η δίκη του από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Το χρονικό του φονικού

Ο 41χρονος δράστης φέρεται να έπινε από το πρωί της Τετάρτης τσίπουρο και το μεσημέρι περίπου δέχτηκε την επίσκεψη του 38χρονου, ο οποίος διέμενε μόνιμα στην Αλβανία και έκανε διακοπές από τον Ιούνιο στη Νέα Αγχίαλο.

Κάθισαν στο τραπέζι και άρχισαν να τρώνε και να πίνουν σε ημιυπόγειο χώρο του σπιτιού, φτάνοντας νωρίς το απόγευμα να λογομαχήσουν και να γίνει ο φόνος, μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών του δράστη.

Το θύμα φέρεται να ήρθε σε αντιπαράθεση με τον 41χρονο, επειδή τον απείλησε ότι θα πάρει την ξαδέρφη του και τα παιδιά του ζευγαριού, εξαιτίας τις βίαιης συμπεριφοράς του δράστη.

Ο άντρας βγήκε εκτός εαυτού, σηκώθηκε από το τραπέζι που καθόταν και έριξε τρεις γροθιές στο στήθος του 38χρονου και άρχισε να αιμορραγεί, καθώς είχε κρύψει στο χέρι του σουγιά, που κανένας ομοτράπεζός του δεν το είχε αντιληφθεί. Μόλις αντιλήφθηκε τι είχε κάνει, έφυγε από το σπίτι του και περιπλανήθηκε στη Ν. Αγχίαλο.

Ο 38χρονος που αιμορραγούσε, μεταφέρθηκε από γείτονα μαζί με την ξαδέλφη του και τα τρία του ανιψάκια με αγροτικό αυτοκίνητο στο Βόλο. Κοντά στο παραλιακό συγκρότημα του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας είδαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τότε σταμάτησαν ζητώντας τη βοήθεια των διασωστών, προκειμένου να μεταφέρουν εκείνοι με ασφάλεια τον βαριά τραυματισμένο 38χρονο στο Νοσοκομείο. Έγινε η μεταφορά του θύματος, όμως ήταν πλέον αργά, καθώς στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

Πηγή: magnesianews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα