Συλλήψεις για άλλες τρεις χασισοφυτείες στην Κρήτη

Συλλήψεις για άλλες τρεις χασισοφυτείες στην Κρήτη

Δεν προλαβαίνουν να μετρούν χασισοφυτείες οι αστυνομικές υπηρεσίες της Κρήτης, καθώς ξεφυτρώνουν η μια μετά την άλλη! Άλλες τρεις εντοπίστηκαν σε περιοχές του Ηρακλείου, αλλά οι καλλιεργητές συνελήφθησαν στο πλαίσιο επιχείρησης της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου και Ρεθύμνου μαζί με το Τμήμα Ειδικών Αποστολών, την Ο.Π.Κ.Ε. και τα Τ.Α.Ε..

Οι τρείς φυτείες που αποτελούνταν από συνολικά 133 δενδρύλλια κάνναβης ύψους μεγαλύτερου των δυο μέτρων, βρέθηκαν κατά την διάρκεια συντονισμένης εξερεύνησης στην ενδοχώρα του Ηρακλείου. Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν και αμέσως ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό των καλλιεργητών, που ήταν δυο Έλληνες ηλικίας 44 και 29 χρόνων.

 

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου με έρευνες στα σπίτια του 44χρονου στο Ηράκλειο και σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, όπου κατασχέθηκαν άλλα τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 30 εκατοστών και φυσίγγια, ενώ και στην κατοικία του 44χρονου στο Ρέθυμνο βρέθηκαν αποξηραμένα τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης μέσα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα