Εκτός ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ η Κούνεβα

Εκτός ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ η Κούνεβα

Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Η Κωνσταντίνα Κούνεβα τέθηκε αιφνιδιαστικά εκτός ψηφοδελτίου λόγω ιθαγένειας!

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα δεν θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές! Η ανατροπή της τελευταίας στιγμής οφείλεται σε ένα θέμα που μάλλον θα έπρεπε να έχει… προβλεφθεί.

Όπως ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ το μεσημέρι της Κυριακής (23.06.2019) η πρώην ευρωβουλευτής δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος και αντικαθίσταται από την Γιώτα Λαζαροπούλου.

 

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα ήταν στην 9η (μη εκλόγιμη) θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, επειδή απέκτησε την ελληνική ιθαγένεια και τη δημοτικότητα (δημότης του Δήμου Αθηναίων) στις 31/5/2019, δεν έχει ακόμη εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους με τους οποίους θα διεξαχθούν οι εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 και δεν έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι!

 

Τη θέση της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας παίρνει η Γιώτα Λαζαροπούλου, πρώην ενοικιαζόμενη εργαζόμενη στον τραπεζικό τομέα και Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα – πρώην Εθνοdata.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα