Έπιασαν με ένα κιλό χασίς μέλος σπείρας που έκλεψε πάνω από 100 Ι.Χ.

Έφτασαν τις 15 οι συλλήψεις των μελών της σπείρας που έκλεβε αυτοκίνητα μικρού κυβισμού από την Αχαΐα και την Αττική και τα μεταπωλούσε ολόκληρα με παραποιημένα στοιχεία ή εξαρτήματά τους. Ένα, ακόμη, μέλος της συνελήφθη στη Ζάκυνθο με παραγγελία της Ασφαλείας Πατρών.

 

Πρόκειται για έναν 33χρονο Έλληνα, στο σπίτι του οποίου οι άνδρες της Ασφαλείας Ζακύνθου κατέσχεσαν 832 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, έναν φορητό υπολογιστή και ένα τάμπλετ. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές, πλαστογραφία, κατοχή ναρκωτικών και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές ενέργειες. 

 

Τα μέλη της οργάνωσης που έχουν ήδη συλληφθεί στην Αχαΐα, την Αττική και την Βέροια, κρατούνται για να απολογηθούν την Τρίτη στον ανακριτή Πατρών. Πρόκειται για 13 άνδρες ηλικίας 25 ως 48 χρόνων και μια 30χρονη, μεταξύ των οποίων ο 48χρονος αρχηγός τους. Ως τώρα, εξιχνιάστηκαν 110 κλοπές αυτοκινήτων από τα οποία βρέθηκαν 70. Ωστόσο, η έρευνα της Ασφαλείας Πατρών βρίσκεται σε εξέλιξη για την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων κλοπών.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα