Ζω μια κόλαση, είμαι αθώος - Ανατροπή στη υπόθεση θανάτου της αστρολόγου

Ζω μια κόλαση, είμαι αθώος - Ανατροπή στη υπόθεση θανάτου της αστρολόγου

Άδικη χαρακτήρισε την απόφαση του δικαστηρίου ο σύντροφος της αστρολόγου, Ν. Λιβάνη, η οποία τον Απρίλιο του 2013 βρήκε τραγικό θάνατο κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου της. 

Ο άνδρας, ο οποίος πρωτόδικα είχε αθωωθεί, καταδικάστηκε σε 15 χρόνια κάθειρξη και όπως είπε στην εκπομπή «Μαζί σου» ζει μια κόλαση. 

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου γνωστής αστρολόγου: Ένοχος ο εραστής της

Ο ίδιος επέμεινε πως είναι αθώος και δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της αστρολόγου, παρά το γεγονός πως, όπως παραδέχθηκε, είχε καταναλώσει υπερβολικά μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και έχει κενά μνήμης από τη νύχτα που σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό. 

Ισχυρίστηκε πως το βράδυ που έγινε το κακό βρισκόταν στο σπίτι της 55χρονης αστρολόγου και έπιναν ποτά. Από εκείνη τη στιγμή δε θυμάται τίποτα, παρά μόνο ότι ξύπνησε στο νοσοκομείο και του είπαν τι είχε συμβεί. 

Υποστήριξε ότι τρεις ώρες μετά το συμβάν βρέθηκε στο αίμα αρκετά μεγάλη ποσότητα αλκοόλ που δεν υπήρχε περίπτωση να του επέτρεπε να σηκωθεί από τη θέση του συνοδηγού, να καθίσει πίσω από το τιμόνι και να «πατήσει» με το αυτοκίνητο τη γυναίκα.

Όπως είπε δεν βρέθηκε δικό του DNA ούτε αποτυπώματα στο λεβιέ των ταχυτήτων, στο τιμόνι και στο κλειδί, ενώ η θέση του οδηγού ήταν τραβηγμένη αρκετά μπροστά που ένας άνθρωπος της δικής του σωματοδομής δε θα χωρούσε να κάτσει. 

Ο ίδιος εκτιμά πως η γυναίκα σταμάτησε το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του, όπου ο δρόμος είχε μια ελαφρά κλίση. Βγήκε από αυτό και τηλεφώνησε στον γιο της. Το αυτοκίνητο άρχισε να τσουλάει προς τα πίσω γιατί δεν «έπιασε» το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα η ανοιχτή πόρτα να την ρίξει στο οδόστρωμα, η ρόδα να εγκλωβίσει αρχικά το πόδι της και μετά να συνεχίσει να τσουλάει μέχρι που σταμάτησε στο λαιμό της και της προκάλεσε ασφυξία. 

Οι ένορκοι ωστόσο του Εφετείου δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του και με απόφαση 6 – 1 τον καταδίκασαν για τον θάνατο της αστρολόγου. Ο πρώην εραστής της γυναίκας θα βρεθεί και πάλι στη φυλακή, με τον ίδιος να λέει ότι η απόφασή αυτή τον καταστρέφει, πάνω που πήγε να φτιάξει ξανά τη ζωή του. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

Star.gr
Σχολιάστε το άρθρο: