Αιτωλοακαρνανία: Χασισοκαλλιεργητής επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικούς

Αιτωλοακαρνανία: Χασισοκαλλιεργητής επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικούς

Κραδαίνοντας ένα μαχαίρι προσπάθησε να αποφύγει την σύλληψη ένας 51χρονος Έλληνας που εντοπίστηκε να καλλιεργεί χασισόδεντρα στην όχθη ενός παραπόταμου στο Παναιτώλιο, ενώ έσπρωξε βίαια τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου που τον αφόπλισαν προβάλλοντας αντίσταση.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το βράδυ της Πέμπτης τους δυο διαμορφωμένους χώρους που περιβάλλονταν από πυκνή βλάστηση και έπιασαν επ' αυτοφώρω τον δράστη να περιποιείται τα συνολικά 15 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε, το ύψος των οποίων έφτανε τα 2,65 μέτρα. Οι προσπάθειές του να διαφύγει απέτυχαν και ο 51χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου με βαριές κατηγορίες για καλλιέργεια ναρκωτικών, αντίσταση, απειλή και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

 

*** Το ίδιο... ζόρικος ήταν και ένας 39χρονος Έλληνας, στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του οποίου έκαναν έλεγχο αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στη Λάρισα. Όταν βρήκαν στο εσωτερικό του μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 29,6 γραμμαρίων, ο 39χρονος αντιστάθηκε για να αποφύγει τη σύλληψη αλλά βρέθηκε με χειροπέδες. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικών χαπιών, άλλα 21 χάπια άγνωστης σύστασης που εστάλησαν για χημική ανάλυση και δύο στιλέτα. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα