Από τη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Λαμία στη σύλληψη για 1 κιλό χασίς

Από τη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Λαμία στη σύλληψη για 1 κιλό χασίς

Στα χέρια της αστυνομίας γιατί είχε στην κατοχή του ένα κιλό χασίς πιάστηκε, το μεσημέρι της Κυριακής (09.06.2019) ο συγκεντρωσιάρχης των Ρομά που βρέθηκαν πριν από τις ευρωεκλογές στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Λαμία.

Ο άνδρας συνελήφθη μαζί με τη σύζυγό του, σύμφωνα με το bloko.gr, για κατοχή ενός κιλού χασίς αλλά αρνήθηκε τις κατηγορίες και ζήτησε να γίνει εξέταση DNA για να αποδειχθεί η αθωότητά του.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε απασχολήσει την επικαιρότητα μετά την προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην κεντρική πλατεία της Λαμίας, στις 16 Μαΐου. Τότε, μιλώντας στα ΜΜΕ είχε αποκαλύψει ότι είχε γίνει οργανωμένη μετακίνηση Ρομά από τη Λαμία, τη Βοιωτία, την Καρδίτσα και την Ξάνθη.

 

Είχε πει επίσης ότι συζήτησαν για την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα γιατί θέλουν να ενταχθούν στον ιστό της πόλης και είχαν συνάντηση με τον υπουργό και όλους τους βουλευτές, μετά την ομιλία Τσίπρα. Σε ερώτηση αν συναντήθηκαν ή μίλησαν με τον πρωθυπουργό, απάντησε πως μόνο τον χαιρέτησαν και του έστειλαν λουλούδια.

 

Με πληροφορίες από bloko.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα