Χίος: 43χρονος διέρρηξε 23 σπίτια μέσα σε πέντε χρόνια

Χίος: 43χρονος διέρρηξε 23 σπίτια μέσα σε πέντε χρόνια

Έπεσε η μάσκα του 43χρονου αλλοδαπού που είχε συλληφθεί πριν από σχεδόν ένα μήνα στη Χίο μετά την κλοπή κοσμημάτων από το σπίτι μιας ηλικιωμένης, καθώς αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο «φαντομάς» που είχε διαπράξει τουλάχιστον 23 διαρρήξεις στο νησί την τελευταία πενταετία!

 

Ο αλλοδαπός είχε πέσει στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας όταν έγινε αντιληπτός από τον γιο της ηλικιωμένης και τράπηκε σε φυγή. Μετά τη σύλληψή του, είχε γίνει έρευνα στο σπίτι του και είχαν βρεθεί πλήθος χρυσά, ασημένια, επίχρυσα και επάργυρα κοσμήματα και διάφορα τιμαλφή,

συλλεκτικά νομίσματα διαφόρων χωρών, χρυσές λίρες Αγγλίας, θρησκευτικές εικόνες, ηλεκτρονικές συσκευές, συσκευές ανίχνευσης και εκτίμησης μετάλλων, 410 ευρώ και 218 δολάρια, διαρρηκτικά εργαλεία και μεγάλος αριθμός κλειδιών.

 

Μόνο η αξία των κοσμημάτων που βρέθηκαν, είχε υπολογιστεί σε πάνω από 50.000 ευρώ! Στην πορεία της προανάκρισης, εξιχνιάστηκαν συνολικά 23 διαρρήξεις που είχε διαπράξει σε σπίτια της Χίου ο 43χρονος, στον οποίο είχε ασκηθεί δίωξη για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου και είχε προφυλακιστεί, μετά την απολογία του στον ανακριτή.

 

Πηγή: protothema.gra

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

Nikol K.
Σχολιάστε το άρθρο: