Καταδίωξη για μεταφορείς 27 κιλών χασίς στο Κιλκίς

Καταδίωξη για μεταφορείς 27 κιλών χασίς στο Κιλκίς

Οργανωμένη επιχείρηση έστησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών σε μια περιοχή του Κιλκίς κοντά στα σύνορα, για να αποτρέψουν την εισαγωγή ενός φορτίου χασίς που είχαν πληροφορηθεί ότι θα μεταφερόταν με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο θα επέβαιναν δύο αλλοδαποί.

Όταν εντοπίστηκε το ύποπτο όχημα, του έκαναν σήμα να σταματήσει για να το ελέγξουν αλλά ο οδηγός «έσπασε» το μπλόκο και προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα. Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη, αλλά οι δυο αλλοδαποί μεταφορείς ηλικίας 30 και 27 χρόνων εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο σε μια αγροτική περιοχή και τράπηκαν σε φυγή πεζή. Οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν, τους πρόφτασαν και κατάφεραν να τους βάλουν χειροπέδες, παρ' όλο που αντιστάθηκαν απωθώντας τους. 

Μέσα στο όχημα το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 26 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 27 κιλών και 402 γραμμαρίων. Οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, ενώ για το κινητό που βρέθηκε στην κατοχή του 27χρονου ζητήθηκε άρση απορρήτου ώστε να εξακριβωθεί με ποιους βρισκόταν σε επαφή στην Ελλάδα.

Πηγή: protothema.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

Nikol K.
Σχολιάστε το άρθρο: