Μοσχάτο: Νέες εξελίξεις - Ακόμα μια ανήλικη στα "δίχτυα" του 43χρονου

Μοσχάτο: Νέες εξελίξεις - Ακόμα μια ανήλικη στα "δίχτυα" του 43χρονου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της αυτοκτονίας τις 14χρονης μαθήτριας στο Μοσχάτο, που έβαλε τέλος στην ζωή της πέφτοντας στης ράγες του τρένου με αφορμή την σύλληψη 43χρονου γείτονα της, ο οποίος την είχε αποπλανήσει και είχαν συνάψει ερωτικό δεσμό.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, από το newsit την Δευτέρα (27.05.2019) εμφανίστηκε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής μια οικογένεια από την ίδια περιοχή όπου διέμενε η 14χρονη μαθήτρια και ανέφερε στους αστυνομικούς, τους φόβους τους ότι και το παιδί τους είχε πέσει θύμα του 43χρονου παιδόφιλου!

Τι αναφέρουν οι γονείς

Οι γονείς της επίσης ανήλικης μαθήτριας είπαν στους Αστυνομικούς της Προστασίας Ανηλίκων πως το παιδί τους, όταν έγινε γνωστή η αυτοκτονία της 14χρονης, άλλαξε άρδην τη συμπεριφορά της, κλείστηκε στον εαυτό της και έδειχνε προβληματισμένη.

Μάλιστα θυμήθηκαν πως κατά το παρελθόν πήγαινε συχνά στο κατάστημα του 43χρονου προκειμένου να αγοράσει γαριδάκια και σοκολάτες και καθυστερούσε να έλθει στο σπίτι, πλην όμως δεν είχαν ανησυχήσει διότι πίστευαν πως είναι με φίλες της.

Οι έμπειροι αστυνομικοί του συγκεκριμένου Τμήματος έστειλαν άμεσα του θορυβημένους γονείς στον αρμόδιο Εισαγγελέα οποίος και χειρίζεται την υπόθεση, αφού έχει πλέον στα χέρια του την δικογραφία καθώς ο 43χρονος έχει κριθεί προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός διέταξε προκαταρκτική έρευνα για την την νέα καταγγελία για το 43χρονο, την οποία και ανέλαβε το αρμόδιο Τμήμα, εν προκειμένω το Προστασίας Ανηλίκων.

Φωτογραφίες και βίντεο στον υπολογιστή του 43χρονου

Στο μεταξύ και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές,  ο 43χρονος είχε και μια άλλη παράλληλη ερωτική σχέση, επίσης με μια ανήλικη κοπέλα, η οποία σήμερα είναι 17 ετών, πλην όμως η επαφή τους ξεκίνησε όταν το κορίτσι ήταν 14 ετών.

Στο κινητό του 43χρονου αλλά και στον υπολογιστή του βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο τις συγκεκριμένης κοπέλας, στα οποία απεικονίζεται γυμνή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην κατάθεση του ο 43χρονος υποστήριξε πως οι φωτογραφίες και τα βίντεο τραβήχτηκαν με την σύμφωνη γνώμη του ανήλικου παιδιού.

Στο μεταξύ ακόμα είναι προς διερεύνηση το ενδεχόμενο να δοθούν στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 43χρονου, καθώς είναι δυνατόν να δημιουργηθεί κοινωνικό πρόβλημα στην ανήλικη κόρη του δράστη, η οποία μάλιστα γνώριζε και ήταν φίλη τόσο με την 14χρονη που αυτοκτόνησε, όσο και με την 17χρονη που διατηρούσε παράλληλη σχέση ο 43χρονος.

newsit 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα