Διασωληνώθηκε ξανά η 8χρονη Αλεξία. Το ιατρικό ανακοινωθέν

Διασωληνώθηκε ξανά η 8χρονη Αλεξία. Το ιατρικό ανακοινωθέν

Κρίσιμη εξακολουθεί να παραμένει, σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας της 8χρονης Αλεξίας, έπειτα από τον τραυματισμό της στο κεφάλι από τη βολίδα που έριξε με το περίστροφό του ο 54χρονος που κατηγορείται για τον τραυματισμό της, την Κυριακή του Πάσχα στο χωριό Θεσπιές Βοιωτίας.

Σύμφωνα με σημερινό ιατρικό ανακοινωθέν από το Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», το κορίτσι παραμένει νοσηλευόμενο στη ΜΕΘ με εικόνα βαρείας νευρολογικής συνδρομής.

«Η ασθενής επαναδιασωληνώθηκε στις 16.05.2019, λόγω αδυναμίας διατήρησης του αεραγωγού. Η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη» αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου.

Όλες αυτές τις μέρες που το κοριτσάκι δίνει μάχη για τη ζωή του, χιλιάδες κόσμου έχουν σταθεί στο πλευρό των γονιών της και έχουν ενώσει τις προσευχές τους για να καταφέρει να βγει νικήτρια. 

Η αγωνία κορυφώνεται για την κατάσταση της υγείας της, αλλά η ελπίδα των γονιών της δε «σβήνει»

Υπενθυμίζεται ότι η Αλεξία τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα ανήμερα του Πάσχα, την ώρα που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της.  Η αστυνομία συνέλαβε έναν 53χρονο άνδρα, ο οποίος ήταν εκείνος που είχε πυροβολήσει, ενώ μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα