Το τηλεφώνημα πριν από την τραγωδία στο Χαλάνδρι

Όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία η ταραγμένη σχέση του 27χρονου με την εν διαστάσει σύζυγό του ήταν ο καταλύτης για την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι, στην οδό Τυμφρηστού.

Ωστόσο, ένα άλλο σενάριο αναφέρει πως ο 27χρονος φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα από την ηλικία των 14 ετών, όταν χάνει τον πατέρα του από καρκίνο.

Πάντως δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ, αν και, σύμφωνα με πληροφορίες, δικοί του άνθρωποι τον προέτρεπαν να το κάνει.

Αν και η τραγωδία έγινε γνωστή χτες, Κυριακή, ο ιατροδικαστής που έκανε αυτοψία στο σπίτι, εκτιμά πως αυτή συνέβη αρκετές ώρες πριν αποκαλυφθεί.

Γύρω στις 9 το πρωί της Κυριακής η σύζυγος του 27χρονου και μητέρα του παιδιού, 21 ετών, Ρομά, πήγε στο σπίτι επειδή δεν απαντούσε στο τηλέφωνο ο άντρας της. Μαζί της ήταν η αδελφή της. Μόλις άνοιξε την πόρτα αντίκρυσε το αποτρόπαιο θέαμα. Άρχισε να ουρλιάζει, έπαθε σοκ και οι γείτονες που άκουσαν τις κραυγές ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν πως ακόμα και οι αστυνομικοί κατέβηκαν από το διαμέρισμα δακρυσμένοι.

Σοκ έπαθε και η μητέρα του 27χρονου όταν πληροφορήθηκε τι συνέβη, ενώ η 21χρονη παρακολουθείται από ψυχολόγους. Και οι δύο μεταφέρθηκαν και σε νοσοκομείο για να τους παρασχεθεί ψυχολογική υποστήριξη.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, βρισκόταν σε διάσταση καθώς υπήρχαν έντονες διαφωνίες και καβγάδες με τον 27χρονο να κατηγορεί την 21χρονη σύντροφό του και μητέρα του παιδιού για εξωσυζυγικές σχέσεις. Εντούτοις, η μητέρα πήγαινε συχνά στο σπίτι όπου ζούσαν ο πατέρας με το παιδί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αντίστοιχη λογομαχία υπήρξε τηλεφωνικώς το πρωί της Κυριακής ή το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 27χρονος εργαζόταν παλιά σε σούπερ μάρκετ, αλλά τελευταία εργαζόταν μόνο περιστασιακά.

Η καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε το παιδί και κατόπιν την έστρεψε στον εαυτό του είχε κλαπεί το 2018 από σπίτι στην Παλλήνη.

thetoc.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ