Έδωσες χαρά στη ζωή μου - Συγκλονίζει το γράμμα της άτυχης Αγγελικής στον σύντροφό της

Βαρύ ήταν το κλίμα την Τετάρτη στην κηδεία της 28χρονης Αγγελικής στην Αλβανία, η οποία δολοφονήθηκε άγρια από τον ίδιο της τον πατέρα στην Κέρκυρα. 

Το χαμογελαστό κορίτσι, με την αγαθή ψυχή, που δεν κρατούσε κακία σε κανέναν «έφυγε» για το τελευταίο της ταξίδι και θάφτηκε μαζί με την αγαπημένη της γιαγιά, στο Μπεράτ της Αλβανίας, κοντά στη μητέρα της που την είχε στερηθεί 15 ολόκληρα χρόνια. 

Στην Κέρκυρα, ο καλός της και η νονά της, η γυναίκα που της στάθηκε καλύτερα και από μητέρα, της είπαν επίσης το τελευταίο αντίο σε κλίμα βαθιάς οδύνης για τον άδικο χαμό της. 

Η εκπομπή «Μαζί σου» μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα ένα απόσπασμα από το ημερολόγιο της Αγγελικής, στο οποίο έχει καταγράψει στο χαρτί τα αισθήματα αγάπης που ένιωθε για τον σύντροφό της, τον Αλί. 

«Από την πρώτη στιγμή που σε είδα που έδωσες χαρά στη ζωή μου. Μετά έφυγες και δε σε είδα άλλο. Σε σκεφτόμουν συνέχεια, μπήκες στην καρδιά μου. Έχω να σου πω ότι εσύ με έκανες να χαμογελάω», έγραψε η Αγγελική. 

Και η αλήθεια είναι, όπως είπε η νονά της, πως όταν γνώρισε τον Αλί έλαμπε ολόκληρη. Ερωτεύτηκε και ήταν χαρούμενη. Έκανε όνειρα για να ζήσει μαζί του και προετοίμαζαν οι δυο τους την κοινή τους ζωή. 

«Ο θετός πατέρας του Αλί τους έχτιζε ένα σπιτάκι. Με τις οικονομίες της είχε πάρει ηλεκτρικές συσκευές, σεντόνια, πετσέτες, έκανε όνειρα, αλλά όλα έμειναν στη μέση», είπε στην εκπομπή η νονά της. 

Η ίδια μίλησε για έναν άγγελο, μια καθαρή, γλυκιά ψυχή που σπάνια συναντά κανείς. 

«Δεν έδινε ποτέ δικαίωμα σε κανέναν να πει κακιά κουβέντα για τον πατέρα της. Περνούσε μαρτυρικά, αλλά ήταν πάντα χαμογελαστή και δεν τον κακολογούσε. Ντυνόταν με αποφόρια και δεν κρατούσε κακία σε κανέναν, ακόμα και σε εκείνους που την υποτιμούσαν. Όταν της έδινα ένα γλυκό πάντα έτρωγε το μισό και το άλλο μισό το φύλαγε για τον πατέρα της. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας πατέρας συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο σε αυτό το πλάσμα που βγάζει ακόμα και την μπουκιά του για να του τη δώσει», είπε. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα