Κέρκυρα: Ψυχιατρική εξέταση θα ζητήσει ο πατέρας της 29χρονης. Σκοτείνιασε το μυαλό ...

Τη διενέργεια ψυχιατρικής εξέτασης αναμένεται να ζητήσει από τον ανακριτή ο συνήγορος του πατέρα που κατηγορείται ότι σκότωσε και έθαψε την 29χρονη κόρη του στην Κέρκυρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, ο συνήγορος υπεράσπισης θα ζητήσει να γίνει άμεσα η εξέταση και να διερευνηθεί το ενδεχόμενο ακόμη και του εγκλεισμού.

Μιλώντας στο CNN Greece o κ. Βασίλης Νουλέζας υποστήριξε:

«Ο κατηγορούμενος έχει μεταμεληθεί για την αποτρόπαιη πράξη του με την οποία αφαίρεσε τη ζωή της θυγατέρας του και είναι αποφασισμένος να αναλάβει την ευθύνη του. Δεν επιδιώκει να δικαιολογήσει το διαπραχθέν έγκλημα του ή να αναζητήσει ελαφρυντικά. Του στοιχίζει ψυχικά η απώλεια της 29χρονης με την οποία λογομάχησε έντονα για την επιλογή της να απομακρυνθεί από αυτόν τον τελευταίο χρόνο, και όχι κυρίως για το γεγονός ότι συνδέθηκε με Αφγανό υπήκοο όπως γράφεται, και δυστυχώς η διένεξη αυτή είχε τραγική κατάληξη όπως μου είπε για πρώτη φορά, καθώς δεν είχε βιαιοπραγήσει ποτέ σε βάρος της…

Έχασε την ψυχραιμία του, σκοτείνιασε το μυαλό του και τη χτύπησε με μια σιδερόβεργα που ήταν δίπλα σε μια σόμπα ξύλων. Δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της ούτε σκεφτόταν τέτοια ακραία πράξη. Είναι καταρρακωμένος ψυχολογικά, κλαίει συνεχώς και στην απολογία του στους αστυνομικούς περιέγραψε τις συνθήκες τέλεσης της ανθρωποκτονίας.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με λευκό ποινικό μητρώο. Θα υποβληθεί αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης ώστε να διερευνηθεί η προσωπικότητα και η ψυχική και πνευματική υγεία του αλλά και το αληθινό κίνητρο της δολοφονίας. Επίσης, ακόμη δεν έχει γίνει η ταφή της κοπέλας και δεν έχει ενδιαφερθεί η μητέρα της που διαμένει στην Αλβανία. Θα ζητήσω να γίνει η ταφή με δαπάνη της δημοτικής αρχής».

Έχω μετανιώσει, την αγαπούσα, δεν ήθελα να τη σκοτώσω

Δεν ήθελα να σκοτώσω το παιδί μου. Είναι ψέματα αυτά που λέγονται ότι είχα χτυπήσει το παιδί μου και στο παρελθόν", είπε ο πατέρας που ομολόγησε τη δολοφονία της κόρης του στην Κέρκυρα.

“Έχω μετανιώσει, δεν ήθελα να την σκοτώσω”, δήλωσε ο πατέρας στην εκπομπή του OPEN, Top Story και πρόσθεσε: “Την αγαπούσα τόσο πολύ, νοιαζόμουν για την κόρη μου. Είχε φύγει έναν χρόνο και δεν ήξερα καθόλου που βρισκόταν”

Ο 52χρονος δράστης περιέγραψε τα τελευταία λεπτά πριν από τη δολοφονία της κόρης του και αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε βιαιοπραγήσει σε βάρος της και στο παρελθόν.

“Φάγαμε μιλήσαμε ωραία και ευχηθήκαμε. Μιλήσαμε για τους συγγενείς μας. Δεν σήκωνε το τηλέφωνο σε κανέναν. Χτύπησε το τηλέφωνο. ‘Είμαι στου μπαμπά’ είπε. Εντάξει λέω. Μιλούσαμε ωραία. Χτυπάει μετά από λίγο ένα άλλο τηλέφωνο, ήταν να φύγει. Μαλώσαμε, σπρωξίματα, μου έλεγε ‘ότι θέλω θα κάνω εγώ. Δεν θέλω να ακούσω κανέναν’. Ήταν λίγο επιθετική και λέω ‘γιατί κάνεις έτσι κορίτσι μου, μια χαρά δεν είμαστε’. Κουβεντιάζαμε. Και λέω εντάξει, κάνω κάπως λίγο σιγά έτσι να την ηρεμήσω, μήπως παίρνεις τίποτα;”

Ξεσπά η μητέρα της Αγγελικής. Η δραματική της έκκληση

Ο πιστός σκύλος της Αγγελικής που φώτισε τη δολοφονία της. Βίντεο.

Ιατροδικαστής Κέρκυρας: Είμαι συγκλονισμένη από την βιαιότητα του εγκλήματος

Το τηλεφώνημα που έφερε τη δολοφονία. "Η Αγγελική δεν ήταν ελεύθερη"

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα