Κέρκυρα: Ο πιστός σκύλος της Αγγελικής που φώτισε τη δολοφονία της

 Ο πιστός σκύλος της Αγγελικής Πέτρου καθοδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου βρέθηκε θαμμένη...

Όπως μετέδωσε η εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ με την Τατιάνα Στεφανίδου, ένας σκύλος ήταν αυτός που καθοδήγησε τους αστυνομικούς, στο σημείο που η Αγγελική Πέτρου ήταν θαμμένη.

Ο “Ρόκι”, αχώριστος φίλος της 28χρονης έτρεχε προς το σημείο που η κοπέλα ήταν θαμμένη, από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα. Λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε η φρικτή πραγματικότητα.

 Ιατροδικαστής Κέρκυρας: Είμαι συγκλονισμένη από την βιαιότητα του εγκλήματος

Μιλώντας στο corfutvnews η ιατροδικαστής Κέρκυρας, Χρυσαυγή Κούση, αναφερόμενη στο ειδεχθές έγκλημα στην Αλεπού, δεν μπορούσε να συγκρατήσει την οργή της κι αναρωτιόταν, κυρίως για την βιαιότητα των χτυπημάτων, όπως είπε, με οικοδομικό εργαλείο, το οποίο της επέφερε επτά περίπου τραύματα στο κεφάλι.

«Υποθέσαμε στην αρχή ότι ήταν μπετόβεργα. Αντιλαμβανόμουν ότι ήταν δυνατό αμβλύ αντικείμενο. Τελικά, την χτύπησε με την λεγόμενη σκύλα, που χρησιμοποιούν οι οικοδόμοι. Η κοπέλα χτυπήθηκε πολλές φορές, έχει τουλάχιστον επτά ραπίσματα στο κεφάλι, αλλά και στο σώμα και στα χέρια.

Είχε σηκώσει τα χέρια της ψηλά για να προστατέψει το πρόσωπο και το κεφάλι της και χτυπήθηκε.

Διαπίστωσα ένταση στα χτυπήματα, καθώς και διάρκεια, αλλά και θυμό. Όλο αυτό με άφησε άναυδη. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας γονιός χτυπάει έτσι το παιδί του.

Είχε την διαύγεια να καθαρίσει το χώρο, να απομακρύνει τα πράγματα της κοπέλας, να την θάψει...

Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν έχει ψυχολογικό υπόβαθρο να λειτουργήσει με τόση βία. Κάτι βαθύ υπάρχει σ’ αυτό το άτομο...»

Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες

Το ότι ο παιδοκτόνος είχε πλήρη διαύγεια κι έδρασε βάσει σχεδίου, φαίνεται κι από τα νέα στοιχεία που έρχονται στο προσκήνιο. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open TV, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, αφού την δολοφόνησε και την έθαψε στο χωράφι, επέστρεψε στο σπίτι, έκαψε τα ρούχα της στην ξυλόσομπα και πέταξε το κινητό της σε παρακείμενη αυλή, της θείας της θανούσας.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα