Χωρίς ρεύμα χωριά στην Εύβοια - Οικογένεια εγκλωβίστηκε στην Ορεινή Ναυπακτία

Χωρίς ρεύμα χωριά στην Εύβοια - Οικογένεια εγκλωβίστηκε στην Ορεινή Ναυπακτία

Αρκετά προβλήματα στην Εύβοια από την έντονη χιονόπτωση. Χωρίς ρεύμα είναι η Ιστιαία και τα γύρω χωριά.

Σημειώνονται πολλές πτώσεις δέντρων για τις οποίες σπεύδει η Πυροσβετική Υπηρεσία. Δέντρο που έπεσε πάνω σε δρόμο στους Παπάδες της Βόρειας Εύβοιας έχει εγκλωβίσει αυτοκίνητα.

Η χιονόπτωση είναι έντονη και πυκνή στην βορειοκεντρική Εύβοια. Απαγορεύεται η μετακίνηση των φορτηγών στο κεντρικό οδικό δίκτυο.

Όπως αναφέρει το nafpaktianews.gr, αυτοκίνητο στο οποίο επιβαίνει εξαμελής οικογένεια (οι γονείς και 4 μικρά παιδιά) ακινητοποιήθηκε λόγω καταστροφής των αντιολισθητικών αλυσίδων στον δρόμο από την τ.κ. Κρυονερίων προς την τ.κ. Άνω Χώρας της δ.ε. Αποδοτίας.

Αμέσως ο οδηγός του οχήματος ειδοποίησε με το κινητό του τηλέφωνο τον δήμο Ναυπακτίας ο οποίος με μισθωμένο μηχάνημα έργο ,ανέλαβε να μεταφέρει την οικογένεια και το αυτοκίνητο σε ασφαλές σημείο.

Να σημειωθεί ότι σε ολόκληρο το ορεινό οδικό δίκτυο του δήμου Ναυπακτίας επιχειρούν μηχανήματα έργου του δήμου με σκοπό να κρατούν όσο είναι δυνατόν τους δρόμους ανοιχτούς.

Συνίσταται στους οδηγούς να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες και να συμβουλεύονται πριν το ταξίδι τους τις αρμόδιες αρχές για την κατάσταση του οδικού δικτύου.

 tvstar.gr/nafpaktianews.gr
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα