Η απαγωγή ανήλικου κοριτσιού οδήγησε στο αιματηρό τροχαίο στην Κυπαρισσία

Φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το αιματηρό τροχαίο δυστύχημα στο Καλό Νερό της Κυπαρισσίας προσπαθούν να ρίξουν οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες. Το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι επιχειρήθηκε η απαγωγή μια ανήλικης Ρομά με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη από τον πατέρα της που κατέληξε στο δυστύχημα.

Νεκροί ανασύρθηκαν από τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου ένας 14χρονος, μία 13χρονη κι ένας 23χρονος, ενώ τραυματίστηκαν τρία άτομα ανάμεσά τους ένας 35χρονος και μια 18χρονη που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 35χρονος και σε αυτό επέβαιναν ο οι τρεις νεκροί και η 18χρονη τραυματίας.

Φαίνεται ότι το αυτοκίνητο αυτό καταδίωκε με το δικό του όχημα ο πατέρας της 13χρονης. Ενώ η καταδίωξη ήταν σε εξέλιξη, το πρώτο αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με ένα τζιπ που οδηγούσε ένας 26χρονος, πιθανόν και αυτός συγγενής της ανήλικης.

Μετά τη σφοδρή τριπλή σύγκρουση στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα, πυροσβεστική και αστυνομική δύναμη και μετά από λίγη ώρα απεγκλωβίστηκαν τέσσερα άτομα.

Ο 37χρονος πατέρας της ανήλικης Ρομά συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε ένα τηλεφώνημα στο κέντρο άμεσης δράσης για την απαγωγή ανήλικης Ρομά και γι’ αυτό υπήρχε αστυνομική δύναμη στη διασταύρωση του Καλού Νερού.

Σοκαριστικές εικόνες από το σημείο:

eleftheriaonline.gr
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα