Στις ίδιες φυλακές και οι δυο κατηγορούμενοι της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο

Στις ίδιες φυλακές και οι δυο κατηγορούμενοι της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο

 Στις φυλακές Γρεβενών βρίσκονται πλέον, εδώ και μερικές ώρες, και οι δυο φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο .

Αρχικά στο Φελλί μεταφέρθηκε από τον Αυλώνα (λόγω του περιστατικού ξυλοδαρμού του από συγκρατούμενους) ο 19χρονος Αλβανός και λίγο αργότερα έφτασε στις φυλακές και ο 21χρονος Έλληνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο πρώτος μεταφέρθηκε, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, στο νοσοκομείο των Γρεβενών προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων, ώστε προληπτικά να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του ακριβώς την ημέρα εισαγωγής του στο σωφρονιστικό κατάστημα των Γρεβενών.

Ο 19χρονος θα βρίσκεται για αρκετές εβδομάδες, τουλάχιστον, σε διαφορετικούς χώρους με τον 21χρονο Έλληνα, για ευνόητους λόγους, ενώ και οι δυο θα παραμείνουν αρχικά και σε απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους των φυλακών στο Φελλί.

Η διεύθυνση των φυλακών έχει λάβει αυστηρότατα μέτρα για την ασφάλειά τους αυτό το πρώτο χρονικό διάστημα της κράτησης και των δυο στο Φελλί, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στον Αυλώνα και την έκταση που έχει λάβει το όλο θέμα.

Η Ελένη αντιστάθηκε, τα χέρια της ήταν μελανιασμένα. Ο πρώτος βιασμός έγινε με χάπι

Έγκλημα Ρόδος: Που βρέθηκε το αποτύπωμα του 19χρονου στο σίδερο - Τι δείχνει

kozanimedia

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα