Έγκλημα στη Ρόδο: Αντιστάθηκε, τα χέρια της ήταν μελανιασμένα. Ο πρώτος βιασμός έγινε με χάπι

Έγκλημα στη Ρόδο: Αντιστάθηκε, τα χέρια της ήταν μελανιασμένα. Ο πρώτος βιασμός έγινε με χάπι

Για κακόβουλους που αμαυρώνουν τη μνήμη της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, η οποία δολοφονήθηκε στην Ρόδο έκανε λόγο ο θείος της κοπέλας, ξεκαθαρίζοντας ότι για τον ίδιο και οι δύο κατηγορούμενοι ψεύδονται για τις συνθήκες του θανάτου της. 

«Δεν πιστεύω ούτε 1% αυτών που καταθέτουν αυτά τα δυο άτομα. Θα μπορούσαν να πουν την αλήθεια, ότι ο σατανάς τους έβαλε και σκότωσαν την Ελένη. Δεν αποκαλύπτουν τι έγινε. Τα χέρια της Ελένης είχαν μελανιές από τους καρπούς ως τα μπράτσα. Στο λαιμό της είχε δαχτυλιές από την απόπειρα να την πνίξουν και κάτω από το σαγόνι είχε ένα σημάδι πίεσης από μαχαίρι… Δεν σκοτώνεις έναν άνθρωπο επειδή πήγε με τη θέλησή του να περάσει καλά. Η Ελένη πάλεψε. Ας πουν την αλήθεια», είπε εξοργισμένος ο θείος της κοπέλας στην εκπομπή "Μαζί σου".

Όπως τόνισε, η ανιψιά του ήταν ένα καλόβουλο κορίτσι από καλό σπίτι και όχι η «εύκολη» κοπέλα που πήγαινε με τον έναν και με τον άλλον, όπως θέλουν να την παρουσιάσουν. 

«Κατά τη γνώμη μου η Ελένη όταν κατάλαβε ότι δεν πηγαίνουν εκεί που είχαν συμφωνήσει αντιστάθηκε. Είχε πει στη φίλη της ότι θα επιστρέψει σε μία ώρα. Όταν πήγα εγώ στο σπίτι της το πλυντήριο μόλις είχε τελειώσει και δεν είχε βγάλει τα ρούχα, που σημαίνει ότι δεν είχε σκοπό να λείψει πολύ. Όταν είδε ότι την πηγαίνουν μακριά τους αντιστάθηκε και αυτοί την χτύπησαν. Ποιος σκοτώνει με τέτοιο βίαιο τρόπο μια κοπέλα που έχει πάει με τη θέλησή της για να περάσουν καλά;», αναρωτήθηκε. 

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι είδε φωτογραφίες της νεκρής ανιψιάς του και όπως ο ίδιος πιστεύει, οι δράστες την πήγαν στο εξοχικό του Ροδίτη, εκείνη άρχισε να φωνάζει, την ακινητοποίησαν για να τη βιάσουν, η ίδια στην προσπάθειά της να αντισταθεί είχε εγκλωβίσει ανάμεσα στα πόδια της τον έναν από τους δύο και ο άλλος για να την απελευθερώσει την χτύπησε με το σίδερο. 

Η έρευνα πάντως είναι σε πλήρη εξέλιξη, οι δύο κατηγορούμενοι ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο και μένει πλέον να λάμψει η αλήθεια για να ησυχάσει και η ψυχή της άτυχης κοπέλας. 

"Ο πρώτος βιασμός της Ελένης έγινε με υπνωτικό χάπι"

Ο θείος της Ελένης Τοπαλούδη, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου αποκάλυψε νέα στοιχεία αναφορικά με τον βιασμό που είχε υποστεί η άτυχη φοιτήτρια στο παρελθόν, από τρία αγόρια στη Ρόδο.

Όπως είπε ο θείος της άτυχης φοιτήτριας, την Ελένη Τοπαλούδη τότε την είχαν ναρκώσει με το περίφημο χάπι του βιασμού.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Κικιδόπουλος είπε:

«Δεν ξέραμε για τον πρώτο βιασμό. Το έκρυβε και η ίδια η Ελένη. Και ο πατέρας της το έμαθε από τη φίλη της, μετά τη συμφορά. Η φίλη της μας είπε πως συνέβη κάποια στιγμή. Εκεί στο μπαρ που πίνανε οι φίλοι της, της έβαλαν μεθυστικό υπνωτικό στο ποτό της. Και δήθεν επειδή μέθυσε, την πήρανε στο σπίτι να κοιμηθεί και εκεί βρήκαν την ευκαιρία και τη βίασαν.

Όταν η Ελένη ξύπνησε το πρωί ήταν σε κακό χάλι. Πήρε τη φίλη της τηλέφωνο και της είπε πως δεν είναι καλά. Όταν πήγαν στο σπίτι, διαπίστωσαν πως όντως είχε βιαστεί. Και σκεφτόντουσαν τι να κάνουν. Γιατί δεν είχαν κάποιο στοιχείο να τους κατηγορήσουν.

Το κράτησαν για λίγες ημέρες μεταξύ τους και μετά από λίγες ημέρες πήγαν στην αστυνομία. Η αστυνομία όμως είπε πως ήταν αργά για καταγγελία. Μετά μέσω Facebook βρήκαν τα πρόσωπά τους. Δεν είχαν το θάρρος να βγουν και να το πουν».

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα