Παντρεύτηκε ο Υπάτιος Πατμάνογλου. Εικόνες από τον γάμου του

Παντρεύτηκε ο Υπάτιος Πατμάνογλου. Εικόνες από τον γάμου του

Γαμπρός για δεύτερη φορά ντύθηκε ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2017 έχασε μπροστά στα μάτια του τη σύζυγο και τον γιο του στο τροχαίο με τη μοιραία Πόρσε, που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά, ο Υπάτιος Πατμάνογλου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στα Μέγαρα με την σύντροφό του Έμμυ, η οποία είναι έγκυος στο παιδί τους.

Η νύφη ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, λάμποντας μέσα στο λευκό νυφικό της.

Η γαμήλια τελετή έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο με το ζευγάρι να δείχνει πολύ ερωτευμένο.

Πριν από ένα μήνα, όταν είχε γίνει γνωστή η απόφαση του να γυρίσει σελίδα στη ζωή του, είχε γράψει στη σελίδα του στο Facebook: «Η Ζωή προχωράει με τις χαρές και τις λύπες της και εμείς οφείλουμε να την ακολουθούμε».

Ποια είναι η σύζυγος του Υπάτιου Πατμάνογλου

Η νέα σύντροφος της ζωής του Υπάτιου, η Εμμανουέλα ή Έμμυ όπως τη φωνάζουν στα Μέγαρα, είναι δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Μεγαρέων. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών στο Facebook. Και η νέα του σύζυγος έχει περάσει μια μεγάλη τραγωδία, καθώς τον Σεπτέμβριο του 2017 ο πρώην και επί πολλά χρόνια σύντροφός της αυτοκτόνησε με όπλο.

21 μήνες μετά το τροχαίο που προκάλεσε σοκ στο Πανελλήνιο

Ήταν 26 Φεβρουαρίου του 2017. Οι εικόνες από το τροχαίο με την τρελή πορεία της Πόρσε, που οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ο νεαρός Βακάκης και προσέκρουσε πάνω στο παρκαρισμένο αυτοκίνητό του, είχαν κάνει το πανελλήνιο να παγώσει.

Ο Υπάτιος είχε δει μπροστά στα μάτια του, τη σύζυγό του Αποστολία και το μικρό του γιο, Παύλο, να χάνουν ακαριαία τη ζωή τους.

 

21 μήνες μετά, ο Υπάτιος βρίσκεται στα δικαστήρια για την υπόθεση του σοκαριστικού τροχαίου, διεκδικώντας αποζημίωση για την τραγική απώλεια της συζύγου και του μονάκριβου γιού τους.  

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα