Κυπαρισσία: Το τελευταίο αντίο στον 15χρονο Χρήστο - Η τραγική ειρωνεία

Ο θρήνος συνεχίζεται στην Κυπαρισσία. Συγγενείς, φίλοι και γνωστή αποχαιρέτησαν σήμερα το δεύτερο 15χρονο αγόρι θύμα του τραγικού τροχαίου. 

 Με λευκά τριαντάφυλλα και σήμερα τα περισσότερα παιδιά που πήγαιναν μαζί του στο σχολείο προσπαθούν να συμπαρασταθούν στους δικούς του. Το κλίμα για ακόμα μία μέρα είναι βαρύ ενώ το 1ο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας έμεινε κλειστό.

Τραγικές φιγούρες  οι γονείς του 15χρονου. Ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά μετά από μια ζωή με πολλές δυσκολίες. Γνωρίστηκαν πριν από 20 χρόνια, απέκτησαν δύο υπέροχα παιδιά άλλα έζησαν μαζί στιγμές που απεύχεται ο καθένας…

Μάλιστα πίσω από το τραγικό συμβάν κρύβεται μία τραγική ειρωνεία.  Ο παππούς του αδικοχαμένου Χρήστου, πριν από μία δεκαετία είχε σκοτωθεί σε τροχαίο στο ίδιο σημείο που έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή και ο εγγονός του. 

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, μιλώντας στην εκπομπή "Μαζί σου", ανακοίνωσε τη δωρεάν παραχώρηση των κενοτάφων και το δικαίωμα χρήσης αυτών πέραν της τριετίας για την ταφή των ανήλικων μαθητών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα